Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 08 Şubat 2023 - 12:48 Yorum: 0

Düzce’de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Düzce Belediyesi, gece saatlerinden itibaren şiddetini arttıran kar yağışının sosyal hayatı etkilememesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Düzce’de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Düzce Belediyesi, gece saatlerinden itibaren şiddetini arttıran kar yağışının sosyal hayatı etkilememesi için yoğun çaba sarf ediyor. 500 personel ve 12'si kar bıçaklı olmak üzere 62 araçla sahaya çalışıyor.

Düzce Belediyesi, kar yağışının yoğunluğunu arttırmasıyla birlikte gece saatlerinden itibaren başladığı yol açma, küreme ve tuzlama çalışmalarını şehir merkezi bütününde aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği depremde arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için deprem bölgesine 6 iş makinesi gönderen Düzce Belediyesi, Düzce'yi etkisi altına alan kar yağışıyla mücadelesinde önceliğini ana arterlerin açık kalması olarak belirledi.

Oluşturulan Kriz Merkezi Yönetimi çatısı altında hareket eden ekipler, gündüz yolların açık kalması, üst geçitlerin temizlenmesi, ulaşım da aksama ve mağduriyet yaşanmaması adına büyük efor sarf ederken, gece saatlerinde ise biriken karların toplanması, yolların açılması ve buzlanmadan ötürü yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tuzlama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Şehrin ana arterleri başta olmak üzere hastane bölgelerinde yoğun çalışma gerçekleştiren ekipler, küreme ve tuzlama çalışmalarını eş zamanlı olarak bölgelerin durumuna göre sürdürüyor. Kriz Merkezi Yönetiminden yapılan açıklamada, vatandaşlardan ulaşım da aksama yaşanmaması adına toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri, çalışmaların sağlıklı ilerleyebilmesi için yol kenarına araç bırakmamaları istenirken, Düzce Belediyesi tüm birimleriyle sahada karla mücadelesine devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber