Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Temmuz 2023 - 09:08 Yorum: 0

"Bayram inşallah, küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesine vesile olmuştur"

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kurban Bayramı’nın ardından Valilik ve İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı.Resmi tatilin sona ermesinin ardından İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Vali Ali Çelik,...

'Bayram inşallah, küskünlüklerin ve dargınlıkların sona ermesine vesile olmuştur'

Kütahya Valisi Ali Çelik, Kurban Bayramı’nın ardından Valilik ve İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı.
Resmi tatilin sona ermesinin ardından İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Vali Ali Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Fatih Gümüşay ve Yol-İş Sendikası Şube Başkanı Ali Okçu, Özel İdare personelinin bayramını tebrik etti.
Bayramların insanları bir araya getirmek adına büyük bir etkisi olduğunu belirten Vali Ali Çelik, dargınlık ve küslüklerin bu bayram vesilesiyle sona ermesini temenni etti. Hayatta hiçbir şeyin sevdiklerimizin kalbini kıracak kadar değerli olmadığını belirten Vali Çelik, “Bu bayram inşallah küskünlüklerinizin ve dargınlıklarınızın sona ermesine vesile olmuştur” dedi.
Vali Çelik, Kütahya İl Özel İdaresinin Kütahya’dan, Kastamonu ve Hatay’a dek üstlendiği işlerle gösterdiği kapasiteye dikkat çekerek, İl Özel İdaresi personelinin sahada ellerinden geleni yaptığını söyledi.
İşleri iyi yapmanın önemine vurgu yapan Vali Çelik, “Elinizden geleni sahada yaptığınıza eminiz, bu çok kıymetli. Ayağınıza taş değmesin. Önemli olan hoş seda bırakmak, görevimizi, işimizi en iyi şekilde yapmak. İşimizi iyi yaptığımız müddetçe bu ülkeyi en iyi yerlere taşıyacağız, taşımak da zorundayız. Bu bizim sorumluluğumuz” dedi.
Vali Çelik daha sonra Valilik personeliyle bayramlaştı.
Valilik makamında gerçekleşen bayramlaşmada Vali Ali Çelik’e Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Hasan Erkal ve Mustafa Demir eşlik etti.
Personelle tek tek bayramlaşan Vali Çelik, çalışanların aileleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara ulaşmaları temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber