Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 08 Mayıs 2024 - 09:42 Yorum: 0

Edremit TDİOSB altyapı çalışmaları son hızıyla devam ediyor

Balıkesir’in Edremit Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesinde (TDİOSB) altyapı çalışmaları son hızıyla devam ediyor.Edremit’te katma değerli tarımsal üretime büyük ivme kazandırarak yerel ekonomiye büyük katkı sağlayacak, sera altı gen...

Edremit TDİOSB altyapı çalışmaları son hızıyla devam ediyor

Balıkesir’in Edremit Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesinde (TDİOSB) altyapı çalışmaları son hızıyla devam ediyor.
Edremit’te katma değerli tarımsal üretime büyük ivme kazandırarak yerel ekonomiye büyük katkı sağlayacak, sera altı genel bitkisel üretim yapısıyla birçok yan sektöre hayat verecek olan Edremit TDİOSB’de seraların altyapı yapım işi başladı.
Lokasyon artısıyla yatırımcının dikkatine çeken Edremit TDİOSB’de yıl sonuna kadar altyapı çalışmalarının hızlıca tamamlanması bekleniyor.
Edremit TDİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, OSB şantiye alanını ziyaret ederek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.
64 hektarlık alanda 37 adet parselin bulunduğu organize sanayi bölgesinde, altyapı, jeotermal ısıtma sistemi ve elektrik dağıtım şebekesi yapım işi ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Odabaş, OSB’nin önemli bir istihdam alanı oluşturacağını belirterek; “İlçemizde istihdam noktasında önemli bir açığı kapatacak Edremit TDİOSB, üreten ve katma değer oluşturan bir ekonomik değer olarak bölgemize ve ilimize hizmet edecektir” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber