Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Mart 2023 - 18:33 Yorum: 0

Edremit’te şüpheli paketten uyuşturucu çıktı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde şüpheli paketten 137 gram uyuşturucu madde çıktı.

Edremit’te şüpheli paketten uyuşturucu çıktı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde şüpheli paketten 137 gram uyuşturucu madde çıktı.

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Büro Amirliği ekipleri, Darsofa Mahallesi Kalkım Yolu üzerinde şüpheli paket olduğu yönündeki ihbar üzerine alarma geçti. Olay yerine motorize tim ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada, siyah poşet içerisinde sarılı halde daralı ağırlığı 9 gram, ayrı bir poşetin içinde 45 gram metamfetamin, diğer ayrı şeffaf poşet içerisinde sarılı halde 137 gram metamfetamin olmak üzere toplamda 191 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Devriye Ekipler Büro Amirliği, Narkotik Grup Amirliği ve İstihbarat Büro Amirliği ekipleri çok yönlü araştırma başlattı. Uyuşturucu maddeyi bırakan şüpheliler üzerine yapılan araştırma sonucu Kadir Ö. (28) ile Baran K. (18) isimli kişiler gözaltına alındı. Olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber