Malatya’nın saygın eğitim kurumlarından Kanguru Okulları, bugün eşi benzeri görülmemiş bir zorbalığa sahne oldu.
Malatya’nın saygın eğitim kurumlarından Kanguru Okulları, bugün eşi benzeri görülmemiş bir zorbalığa sahne oldu. Esenlik Genel Müdürü Veysel Tay’ın, eşi okul müdür yardımcısı bir öğretmene fizikî saldırıda bulunduğu iddiası şehre bomba gibi düştü. Bir eğitimciye el kaldıran zihniyet, Malatya kamuoyunda infial yarattı!
Malatya’da bir eğitim kurumu, dün bir "velinin" sergilediği vahşetle sarsıldı. Medeniyetten nasibini almamış bir şahıs, çocukların tartıştığı okulda çözüm üretmek yerine okul müdür yardımcısı bir öğretmene fizikî saldırıda bulunma cüretini gösterdi!
Gelecek nesilleri emanet ettiğimiz kutsal eğitim yuvaları, ne yazık ki öfke kontrolü olmayan magandaların saldırı alanı haline gelmeye devam ediyor. 10 Mart 2026 tarihinde Malatya’da bir özel eğitim kanguru okulunda yaşanan bu alçak saldırı, sadece bir öğretmene değil, Türkiye’nin eğitim sistemine ve toplumsal huzuruna indirilmiş bir darbedir.
ÇÖZÜM İÇİN ÇAĞRILDI, VAHŞET SAÇTI!
Okul idaresi tarafından, öğrenciler arasındaki bir meseleyi medeni bir şekilde görüşmek üzere okula davet edilen "sözde" veli, tartışma esnasında insanlık dışı bir tavır takınarak okul müdür yardımcısı olan öğretmenimize saldırdı. Bir eğitimcinin, görevini yaptığı sırada böylesine bir zorbalığa maruz kalması bardağı taşıran son damla oldu.
VALİLİKTE "MÜESSİF" ÖFKE: ADLİ VE İDARİ SÜREÇ BAŞLATILDI
Olayın duyulmasının ardından Malatya Valiliği, bu hadsizliğe karşı sessiz kalmadı. Valilikten yapılan açıklamada, saldırının derin bir üzüntüyle karşılandığı ve sorumlular hakkında derhal adli soruşturma başlatıldığı vurgulandı.
Sadece emniyet güçleri değil, eğitim müfettişleri de devreye girdi! Valilik, olayın tüm boyutlarıyla incelenmesi için müfettiş görevlendirerek idari soruşturmanın da düğmesine bastı.
EĞİTİMCİYE EL KALDIRANIN YERİ DEMİR PARMAKLIKLARDIR!
Kamuoyu şimdi tek bir sesle haykırıyor: Eğitimde şiddete geçit verilmesin! Bir öğretmene el kaldırma cüretini gösteren bu barbar zihniyetin, adalet önünde en ağır şekilde hesap vermesi kaçınılmazdır. Okul koridorlarını ringe çevirenlerin, eğitimcilerimizi hedef alanların toplumda yeri yoktur.
Vali Seddar Yavuz’dan Sert Mesaj:
"Bu müessif olay üzerinde titizlikle duruyorum. Saldırıya uğrayan öğretmenimize geçmiş olsun diyor, adli ve idari sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyorum."

İran’dan bölge ülkelerine saldırı iddialarına yanıt: "Hedef aldığımız yerleri resmi olarak açıklıyoruz"
Büyükçekmece TEM Otoyolu’nda tır devrildi: Kilometrelerce trafik oluştu
03Kavşakta otomobille motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
04Metrelerce yükseklikten beton zemine düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
05Malatya’da, İnönü Caddesi yeniden trafiğe açıldı
06Defne’de apartman dairesinden alevler yükseldi
07ABD bayrağı, Karakas’taki ABD büyükelçiliğinde 7 yıl aradan sonra ilk kez yeniden göndere çekildi
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Göztepe A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Corendon Alanyaspor
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
İkas Eyüpspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük