MENÜ

Ekrem İmamoğlu, Çorum’da halka seslendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Çorum'da düzenlenen mitingde Çorumlulara seslendi.

Yayınlanma: 07 Mayıs 2023 13:48
Ekrem İmamoğlu, Çorum’da halka seslendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Çorum'da düzenlenen mitingde Çorumlulara seslendi.

Abide Meydanı'nda düzenlenen halk buluşmasına katılan ve alanı dolduran vatandaşlara seslenen Ekrem İmamoğlu, 14 Mayıs'ta millete güvendiklerini söyledi.

Millet ittifakı olarak tertemiz geldiklerini savunan İmamoğlu, "Tek bir yolsuzluk gölgesi, tek bir şaibe yok üzerimizde. Birilerine değil millete hizmet için geliyoruz. Milletin hizmetkarı olacağız. 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıdaroğlu liderliğinde geliyoruz. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile geliyoruz. İttifakın tüm liderleri ile geliyoruz. Mansur Yavaş ile geliyoruz. Bir şahsın, grubun, partinin seçimi değil. Bu seçim milletin iktidarını kurma seçimi" dedi.

Doğu'dan Batı'ya, Karadeniz'den Akdeniz'e hayatları değiştirecek o güne çok az zaman kaldığını dile getiren İmamoğlu, "14 Mayıs'ta millet iradesinin iktidara gelmesine çok az kaldı. Türkiye'nin farklı bölgelerini ziyaret ediyorum herkesin dilinde bir söz var. Hayat çok pahalı. Ekonomi gittikçe kötüye gidiyor. Sabah aldığımız birşeyin akşama fiyatı değişiyor. Vatandaşlar yokluk ve yoksulluk içerisinde. Herkes yoksulluk seviyesinin altında. Ülke ekonomisi freni patlamış kamyon gibi uçurumdan aşağı gidiyor. Anneler babalar kara kara düşünüyor. Hayat pahalılığı vatandaşlarımızın hayatını kabusa çeviriyor. Ekonomi düzgün işlemez oldu. Devleti temiz tutacaksınız ki devletin çarkları tıkır tıkır işlesin. Devleti milleti kirleteni evine yollayacağız. Tıpış tıpış gidecekler. Sorumluluğumuz büyük kirleteni evine göndereceğiz. Demokrasi bunun için var" ifadelerini kullandı.

14 Mayıs'ta millete güvendiklerini anlatan İmamoğlu, şunları kaydetti: "Herşeyiyle beraber sürece dahil olmak zorundasınız. Artık ben değil biz deme süreci. Türkiye7nin yeniden güvenli, mutlu, huzurlu olması için milletin iktidarını hızlıca kurmamız lazım. Zengin daha zengin olsun iye değil herkes eşit olsun diye geliyoruz. Yoksulun, muhtacın, çocuğun, kadının yanında durmak için geliyoruz. Öğrencilerin yanında durmak için geliyoruz. Çok az kaldı. Yolumuz uzun heyecanımız yüksek. İlk turda bitirelim. Bu enkazdan hep birlikte çıkacağız. Bir haftamız kaldı. Çok çalışacağız gençlerle konuşacağız. Ayrışmak yok. Birleşe birleşe kazanacağız. 14 Mayıs'a kadar bütün Çorum hep birlikte gece gündüz çalışmaya herkesin gönlünü kazanmaya var mısınız. 14 Mayıs günü çalışmaya, sandıklarda görev almaya ve sandıkları asla bırakmamaya var mısınız"

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30