Elazığ’da 112 acil sağlık ekipleri tarafından 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında fermuar sistemi ile yaşama yol ver kampanyasının tanıtım etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.
Etkinlikler çerçevesinde fermuar sistemini tanıtmak üzere Elazığ’da Atatürk Anaokulu’nu ziyaret eden ekipler, öğrencilere 112 acil çağrı merkezinin gereksiz yere meşgul edilmemesi, kaza, hastalık ve yaralanma durumlarında 112’ye ulaşım ve trafikte seyreden ambulansların geçiş önceliğine özen gösterilerek, fermuar sistemi ile yol verilmesi konusunda eğitim verildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.