Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Haziran 2023 - 17:59 Yorum: 0

Samsunspor, Samsun’daki hazırlıklarını tamamladı

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları öncesinde Samsun’daki çalışmalarını tamamlayarak, Erzurum kampı için hazırlandı.Alt ligde rekorları alt üst eden Samsunspor, Süper Lig’deki mücadeleleri için çal...

Samsunspor, Samsun’daki hazırlıklarını tamamladı

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon hazırlıkları öncesinde Samsun’daki çalışmalarını tamamlayarak, Erzurum kampı için hazırlandı.
Alt ligde rekorları alt üst eden Samsunspor, Süper Lig’deki mücadeleleri için çalışmaların ilk etabına Samsun’da start vermişti. Nuri Asan Tesisleri’nde toplanan Süper Lig’in yeni takımı Samsunspor, 8 gün boyunca Erzurum kampına Samsun’da hazırlandı. Milli takımlarda ve izinli olan futbolcuların da katılmasıyla 26 Haziran’dan itibaren tam kadro çalışan kırmızı-beyazlılar, Erzurum ve Bolu’da yapacağı 2 ayrı kamp ile sezona hazır girmeyi planlıyor

Kamp programı
Samsunspor, yeni sezona 2 ayrı şehirde yağacağı kamplarla hazırlanacak. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde 23 Haziran’dan itibaren Samsun’da toplanacak kırmızı-beyazlılar, 3-14 Temmuz tarihleri arasında 1. etap kampını Erzurum’da tamamlayacak. 3 günlük izin yapacak Samsunspor kafilesi daha sonra 18-29 Temmuz tarihleri arasında Bolu’nun Gerede ilçesinde 2. etap kampını gerçekleştirecek. Samsunspor, bu kampların ardından 11 yıl sonra mücadele vereceği Süper Lig için çalışmalarını tamamlamış olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber