Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Nakşi Erat, işgal rejiminin İslam coğrafyasındaki katliamlarına ve küresel ekonomik gücüne dikkat çekerek işgal rejimi menşeli ürünlerin kararlılıkla boykot edilmesi çağrısında bu
Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Nakşi Erat, işgal rejiminin İslam coğrafyasındaki katliamlarına ve küresel ekonomik gücüne dikkat çekerek işgal rejimi menşeli ürünlerin kararlılıkla boykot edilmesi çağrısında bulundu.
"Zulüm artarak devam ediyor"
Erat, işgal rejiminin 10 yıllardır sürdürdüğü işgale ve ilhak politikalarına değindiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"1948'den beri İslam ümmetinin bağrına bir hançer gibi saplanan terör şebekesi israil, katliamlarına bugüne kadar devam ediyor. Özellikle 1000 gündür terör şebekesi israil orantısız ve sınırsız şekilde Gazze'yi bombalamaya devam ediyor. Gazze'de mabetler yıkıldı, hastaneler yıkıldı, binlerce kadın, çocuk, gençliğinin baharında olan gençler hayatını kaybetti, şehit oldu. Ve bu zulüm artarak devam ediyor. israil buna da yetinmeyip türlü planla Suriye'ye, İran'a ve daha birçok ülkeyi tehdit ederek pratikte sınırlarını genişletmeye devam ediyor."
Erat, terör şebekesinin ekonomiye bakışını değerlendirerek, "israil tüm gücünü ekonomiden alıyor, yani paradan alıyor. Dolayısıyla bununla bütün dünyaya şu anda hükmetmeye çalışıyor. Gerek Batı'yı susturuyor, gerek İslam ülkelerini tehdit ediyor. 57 tane İslam ülkesi var, fakat maalesef hiçbirinden pratikte bir adım atıldığını göremiyoruz. Ve isaril pervasızca Müslümanlara zulmediyor." dedi.
"israilin gücünü aldığı parayı kesmek lazım"
Küresel pazar ağının Müslümanlara karşı bir silaha dönüştürüldüğünü belirten Erat, ekonomik yaptırımın gücüne değinerek, "Dolayısıyla israilin gücünü aldığı parayı kesmek lazım ve özellikle boykotu en üst düzeyde uygulamak lazım. Yani israil bugün dünyada öyle bir ağ kurmuş ki, yani lojistikten silah sanayisine, gıdadan ağır sanayiye her tarafta bir ağ kurmuş ve bu ağ vasıtasıyla Müslümanlardan aldığı parayı tekrar silaha dönüştürüp Müslümanlara zulmediyor, onları katlediyor. Dolayısıyla bizler de Müslümanız, Türkiye Cumhuriyeti Müslüman bir ülkedir. Bizler de onların ürünlerine boykot uygulamamız lazım. Yani kesinlikle almamamız ve kullanmamamız lazım." dedi.
"israil mallarını boykot edin"
Gaziantep başta olmak üzere tüm insanlığa vicdani sorumluluklarını hatırlatan Erat, boykotun toplumsal bir görev olduğunu vurguladı.
Erat, "Bu konuda özellikle Gaziantep halkına ve daha sonra Türkiye ve tüm dünya insanlarına, vicdanı olan herkese sesleniyorum. israil mallarını boykot edin ve kesinlikle satın almayın. Vicdani duruşunuzu bu şekilde ortaya koyun." ifadelerini kullandı.(İLKHA)
İLKHA İlke Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Lübnan basınında yer alan haberlere göre, işgal savaş uçakları Nebatiye'ye bağlı Bint Cubeyl ilçesinin Beraşit beldesini hava saldırısıyla vurdu. Saldırıların Bint Cubeyl ilçesine bağlı Kunin ve Tayri beldelerinin çevresinde de yoğunlaştığı bildirildi. Öt
Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko, yaşananları savaşın başlamasından bu yana kente yönelik en ağır hava saldırılarından biri olarak değerlendirdi. Sabaha karşı başlayan ve saatler boyunca devam eden saldırılarda yüzlerce İHA ile çok sayıda seyir ve bali
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Suriye'nin başkenti Şam'ın Hicaz bölgesinde gerçekleştirilen saldırıyı lanetleyerek, Türkiye'nin Suriye'nin egemenliğine, toprak bütünlüğüne ve birliğine desteğini sürdüreceğini belirtti. Duran, paylaşımında şu ifadeler
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde mayıs ayında ilan edilen Ebola salgını yayılmaya devam ediyor. Ülkenin doğusunda etkisini sürdüren salgında doğrulanmış vaka sayısı 1406'ya yükselirken, can kaybı 438 olarak kayıtlara geçti. Kongo Demokratik Cumhuriyeti
Kaza, Karabük-Ankara kara yolu Kemikli rampaları mevkiinde meydana geldi. Bir otomobilin tır'a çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6'sı çocuk 8 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma, itfaiye
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta koordinasyonunda Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen Dördüncü Milletvekilleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, gelecek hafta Ankara'da gerçekleştirilecek 36. NATO Devle
Portekiz'in kuzeyindeki Minho bölgesi ile İspanya'nın kuzeybatısındaki Galiçya arasında yeni bir elektrik ekseninin parçasını oluşturan yüksek gerilim elektrik şebekesi, iki şebekeyi Ponte de Lima, Fontefria ve Beariz trafo merkezleri üzerinden yaklaşık 9
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 29 Haziran'da Darıca'da E.N.M'nin öldürülmesi ve 6136 Sayılı Kanun'a muhalefet suçlarına ilişkin çalışma başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen soruşturmada S.C.G, Y.
İletişim Başkanlığı Zagreb'de NATO Zirvesi paneli düzenledi
Gençlik ve Spor Bakanlığı 600 sözleşmeli personel alacak
03Güney Afrika'da yolcu otobüsü devrildi: 16 ölü, 35 yaralı
04BM: Şam'daki patlamadan derin endişe duyuyoruz
05Özalper Bölge Parkında Olaylı Gece; 2 Yaralı
06İzmir açıklarında arıza nedeniyle sürüklenen teknedeki 3 kişi kurtarıldı
07Kiev'e yoğun hava saldırısı: 27 ölü, 70 yaralı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük