Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 15 Nisan 2022 - 18:28 Yorum: 0

Erbaa OSB, bölgenin lokomotifi olacak

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Erbaa OSB'de 6 bin olan mevcut istihdamın 5 yıl içinde 15 bine çıkmasını hedeflediklerini söyledi.

Erbaa OSB, bölgenin lokomotifi olacak

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Erbaa OSB'de 6 bin olan mevcut istihdamın 5 yıl içinde 15 bine çıkmasını hedeflediklerini söyledi.

Tokat'ın Erbaa ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapılacak olan caminin temeli düzenlenen törenle atıldı. Törenin açılış konuşmasını Erbaa Belediye Bakanı Ertuğrul Karagöl yaptı. Başkan Karagöl, Erbaa OSB'nin kurulduğu ilk günden bugüne büyümeye devam ettiğini, gelişen ve büyüyen OSB çakışanları için ihtiyacı duyulan caminin Erbaa'ya hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak ise Erbaa Organize Sanayi Bölgesinde 24 aktif fabrika ile 6 bine yakın istihdamı ile Tokat'ın en hızlı büyüyen sanayi şehri olduğunu kaydetti. Son olarak kürsüye gelen Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı ise caminin yapılmasına katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti. Erbaa OSB'nin gelişimine dikkat çeken Vali Balcı, "Erbaa OSB'de anaokulu yaptık, camimizin temelini attık. Sağlık merkezi kazandıracağız. Hizmet binasının temeli atılacak. Mesleki Eğitim Merkezi kuracağız. OSB'yi 800 dekar genişleteceğiz. Erbaa'ya çiçek OSB kuracağız. Bu çalışmalar tamamlandığında 6 bin olan mevcut istihdamın 5 yıl içinde 15 bine çıkmasını hedefliyoruz. Erbaa'mızın imarı ve ihyası, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için hep birlikte çalışıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. "dedi. Yapılan konuşmaların ardından caminin temeli butona basılarak atıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber