MENÜ

Erbakan “Yedili masanın karanlıklarına ülkemizi, milletimizi, devletimizi teslim etmemek adına Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer aldık”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yedili masanın karanlıklarına ülkemizi, milletimizi, devletimizi teslim etmemek adına Cumhur İttifakı'nın...

Yayınlanma: 27 Nisan 2023 17:18
Erbakan “Yedili masanın karanlıklarına ülkemizi, milletimizi, devletimizi teslim etmemek adına Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer aldık”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yedili masanın karanlıklarına ülkemizi, milletimizi, devletimizi teslim etmemek adına Cumhur İttifakı'nın içerisinde yer aldık. Son derece stratejik bir duruş sergiledik" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Küçükçekmece ilçesi Söğütlüçeşme Mahallesi'nde partisinin seçim irtibat bürosunu açılışına katıldı. Erbakan, burada yaptığı konuşmasında "Hepinizin bildiği gibi Yeniden Refah Partimiz 87 seçim bölgesinin tamamında kendi adaylarıyla, kendi amblemiyle seçimlere giriyor, ancak Cumhur İttifakı'nın çatısı altında seçimlere giriyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Cumhurbaşkanımızı destekliyoruz. Niçin böyle bir karar alındı? Çünkü bizim anlayışımıza göre öncelik bir mazarrattan kurtulmaya verilir. Kurtulmak elde edilecek faydalardan daha önceliklidir. Neyi kastediyorum? Elbette ki yedili masayı kastediyorum. Yedili masanın karanlıklarına ülkeyi, ülkemizi, milletimizi, devletimizi teslim etmemek adına Cumhur İttifakı'nın içerisinde yer aldık. Son derece stratejik bir duruş sergiledik" diye konuştu.

"Yedili masanın LGBT sapkınlığına ilişkin açıklamaları ortadadır"

Millet İttifakı'nın Türk aile yapısına zarar verecek faaliyetlerde bulunacağını anlatan Erbakan, "Yeni nesillerimiz için, ailemizin korunması için, gelecek nesillerimizin muhafaza edilmesi için önce ahlak ve maneviyat anlayışımızın bir gereği olarak bu adımı attık. Neden bunu söylüyorum? İşte yedili masanın açıklamaları ortadadır. Bir defa bunlar toplumu kökünden çürütecek ve yıkımına sebep olacak olan bir sapkınlık, LGBT'nin destekçisi ve savunucusudurlar. Nereden çıkartıyorum? LGBT karşıtı miting yapıldığı günün akşamından daha birkaç saat geçmeden, HDP Genel Merkezi açıklama yayınlıyor. Diyor ki, "LGBT'ye karşı çıkmak bir nefret suçudur. Bir insanlık suçudur. Kimse LGBT'ye karşı çıkamaz." Düşünebiliyor musunuz? İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı, Amerika'da LGBT yürüyüşüne katılıyor. "Buradaki arkadaşlarımızla muhteşem bir gün yaşıyoruz" diye mutluluğunu ifade ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu'na televizyonda "LGBT Türk aile yapısına zarar verir mi" diye soruyorlar? "Ne münasebet efendim? Neden versin? Herkesin kendi özel hayatı, Türk aile yapısına zarar falan vermez" diyor. Soruyorlar televizyonda, çok affedersiniz, "Eşcinsel evliliklerle ilgili ne düşünüyorsunuz, eşcinsellerin resmi olarak evlenmesiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?" Diyor ki; "Gayet normal, herkesin kendi tercihi ama toplum henüz buna hazır değil." Bu zihniyetteki insanların cumhurbaşkanı veya cumhurbaşkanı yardımcısı olduğunu bir düşün. Şunları kulaklarımızla duymasak inanmamız mümkün olmazdı" diye konuştu.

"CHP'nin zihniyeti ne kadar makyaj yapsa da aynıdır"

CHP zihniyetinin 70 senedir değişmediğini anlatan Erbakan, "Ne kadar makyaj yaparsa yapsın, ne kadar kıyafet değiştirirse değiştirsin ne kadar maske takarsa taksın ne kadar helalleşiyorum derse desin işte söyledikleri ortada. Yedinci ortak HDP'nin seçim bildirgesinde ne diyor? Okullarda din dersini kaldıracağız, diyor. Diyanet İşleri Başkanlığını, İnanç İşleri Başkanlığı yapacağız diyor. Düşünebiliyor musun? Şu anda daha bu aziz milletin oyuna ihtiyaçları oldukları noktada bunu söylüyorlarsa, yarın bir gün ellerinde yetki olduğunda, iktidar olduklarında Allah vermesin, neler yapabileceklerini siz düşünün" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Erbakan, beraberindeki heyetle partisinin standını ziyaret etti.

Erbakan daha sonra ise Başakşehir İkitelli'de bulunan Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Vural Koç, Erbakan'ı kapıda karşıladı. Sanayi sitesi yönetimi ile Erbakan vatandaşların problemlerini dinledi.

KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Amed Sporti̇f Faali̇yetler Amed Sporti̇f Faali̇yetler
13
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
13
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
12
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
12
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
11
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
10
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
10
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
10
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
10
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
8
Arca Çorum Fk Arca Çorum Fk
7
İstanbul Başakşehi̇r Fk İstanbul Başakşehi̇r Fk
7
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
7
Erzurumspor Fk Erzurumspor Fk
7
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
4
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
4
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
3
Eyüpspor Eyüpspor
3