Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 26 Ocak 2025 - 11:16 Yorum: 0

"Erkekler Mutfakta"

Yüreğir Belediyesi’nin Yüreğir Gastronomi Merkezi’nde düzenlediği ‘Erkekler Mutfakta’ etkinliği ile kadına yönelik şiddetle mücadeleye ve toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekildi. Ocak başına geçen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı...

'Erkekler Mutfakta'

Yüreğir Belediyesi’nin Yüreğir Gastronomi Merkezi’nde düzenlediği ‘Erkekler Mutfakta’ etkinliği ile kadına yönelik şiddetle mücadeleye ve toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekildi. Ocak başına geçen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, programa katılan ailelerle birlikte yemek hazırladı.
Yüreğir Belediyesi tarafından kadına yönelik şiddetle mücadeleye ve toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek amacıyla ‘Erkekler Mutfakta’ etkinliği düzenledi. Yüreğir Gastronomi Merkezi’ndeki etkinlikte, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, eşi Fidelya Demirçalı, bir çok katılımcı yer aldı.
Toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekilen programda, mutfak önlüğünü giyen erkekler, şef ve diyetisyen eşliğinde ocak başına geçerek hünerlerini sergiledi. ‘Hayat Müşterektir’ diyen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı da mutfakta yemek hazırladı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Başkan Demirçalı’ya eşi Fidelya Demirçalı eşlik etti.
Başkan Demirçalı, etkinlikle toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda herkesin ortak sorumluluğu olduğunu hatırlattıklarını söyledi. Birlikte atılacak her adımın, umutları ve şiddetten arınmış bir gelecek inşa etme kararlılığını temsil ettiğini belirten Başkan Demirçalı, “Kadına yönelik şiddet, toplumun tamamını etkileyen, sosyal ve kültürel boyutları da olan büyük bir insanlık meselesidir. Her şiddet vakası, toplumun vicdanına atılan derin bir yaradır. Eşitlik bilincinin yerleşmesi, kadına yönelik şiddetle mücadelede temel bir unsurdur. Toplumsal cinsiyet eşitliğini benimsemek hepimizin sorumluluğudur. Yerel yönetimler olarak şiddet sarmalını önlemek ve toplumsal eşitliği güçlendirmek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Kadınların her alanda güçlü bir şekilde yer alması için projeler üretmeyi sürdüreceğiz. Etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinlik kapsamında hazırlanan yemekler, programa katılan misafirlere ve ailelere ikram edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber