Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 01 Ekim 2022 - 10:13 Yorum: 0

Esenyurt’ta ilginç görüntüler: Öfkeli kadın aracın üstüne çıkıp bağırdı

Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir kadın, tartıştığı bir şahsın aracının üstüne çıktı.

Esenyurt’ta ilginç görüntüler: Öfkeli kadın aracın üstüne çıkıp bağırdı

Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir kadın, tartıştığı bir şahsın aracının üstüne çıktı. Kaputun üstüne oturarak dakikalarca bağıran kadın, sokak sakinlerini şaşkınlığa uğratırken yaşanan ilginç anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün gece saatlerinde Esenyurt Pınar Mahallesi 1267 Sokakta gerçekleşti. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle yabancı uyruklu bir kadın, tartıştığı şahsın aracının üstüne çıkarak oturdu. Cipin kaputunda otururken sürücüye ve etrafa bağıran kadın, araç hareket etmesine rağmen kaputtan inmedi. Durum üzerine sürücü cipten dışarı çıkarken çevredeki vatandaşlar olayı şaşkınlıkla izledi. Aracın üstünde dakikalarca oturup bağıran kadının bu eylemi neden yaptığı henüz bilinmezken yaşanan o ilginç anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Yaşanan ilginç anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, yabancı uyruklu kadının sinirlenerek bir aracın kaputunun üstüne çıktığı ve etrafa bağırdığı anlar görüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber