5 Temmuz 2017 tarihinde hayata gözlerini yuman Eski Adalet Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Moğultay, vefatının altıncı yılında kabri başında anıldı.Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen anma törenine Kartal Belediye...
5 Temmuz 2017 tarihinde hayata gözlerini yuman Eski Adalet Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Moğultay, vefatının altıncı yılında kabri başında anıldı.
Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen anma törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Mehmet Moğultay’ın kardeşi Hüseyin Moğultay, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sevenleri katıldı.
Kabri başında düzenlenen anma töreni merhum bakanın çalışma hayatı ve sevenlerinin anılarını anlatmasıyla başladı. Törende ilk sözü alan Mehmet Moğultay’ın kardeşi Hüseyin Moğultay oldu. Moğultay konuşmasında Kartal Belediyesi’ne ve Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek, ağabeyinin Kartal’daki herkesi kendi aile bireyi gibi gördüğünden bahsetti.
Hüseyin Moğultay’ın ardından konuşan CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ise Mehmet Moğultay’ın önemli bir siyasi lider olduğunu anlatarak, yeşerttiği fikirlerin kendilerine örnek olduğunu söyledi.
“Sayın Bakanımızı anlatmaya kelimeler yetmez”
Anma töreninde son sözü Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel aldı. Başkan Yüksel konuşmasında, “Uzun yıllar süren siyasi ve devlet yönetimindeki yolculuğunda Kartal’da yaşamış ve iz bırakmış olması bizleri mutlu ediyor. Sayın Bakanımızı anlatmaya kelimeler yetmez. Hem partili arkadaşları tarafından sayılan, sevilen ve aynı zamanda bir devlet adamı olan, birçok yenilikte izi olan, ülkeye katkı sağlayan örnek devlet adamını saygı ve minnetle anıyorum. Kartal Belediye Başkanı ve aynı zamanda bir Kartallı olarak Kartal’ın değerinin yaşaması ve yaşatılması için bizler buradayız. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından anma töreni dualar ile devam ederek, merhumun kabrine kırmızı karanfil bırakılmasıyla sona erdi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Muğla'da orman yangını
AB: israilin E1 yerleşim projesi kabul edilemez
0311 ilde çeşitli projeler için acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de
04Antalya açıklarında 61 düzensiz göçmen kurtarıldı
05Hayalini CİMER’e Yazdı, Teleskobuna Kavuştu
06Yeşilyurt’ta Hastalara Moral Ve Destek Projesi
07Ankara'da insan ticareti ve göçmen kaçakçılığı operasyonu: 19 tutuklama
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük