Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Mart 2024 - 10:59 Yorum: 0

Eskişehir Kızılelma Turan Derneği Üyeleri tarafından iftar programı düzenlendi

Eskişehir Kızılelma Turan Derneği Üyeleri, tarafından iftar programı düzenlendi.Dernek üyeleri ve vatandaşların katıldığı iftar programın sunuculuğunu Dernek Başkan Yardımcısı Necmettin Başkut yaptı. Eskişehir Kızılelma Turan Derneği B...

Eskişehir Kızılelma Turan Derneği Üyeleri tarafından iftar programı düzenlendi

Eskişehir Kızılelma Turan Derneği Üyeleri, tarafından iftar programı düzenlendi.
Dernek üyeleri ve vatandaşların katıldığı iftar programın sunuculuğunu Dernek Başkan Yardımcısı Necmettin Başkut yaptı. Eskişehir Kızılelma Turan Derneği Başkanı Ahmet Hızlan, iftar programında yaptığı konuşmasında, "Derneğimiz üyeleri ve Eskişehir halkımızla iftar programında buluşmaktan memnunluk duyduk ve Eskişehir halkı ile kaynaştık. İftar soframızda Ramazan’ın bereketini birlikte yaşadık. İftar programına çok sayıda katılım oldu. Bu sofra Halil İbrahim Sofrası olsun ve hep birlikte güzel günlere gidelim. Bu masalarda üyelerimiz, Eskişehir halkı ile tanıştı ve sohbet etti. Ramazan ayı hepinize bereketli olsun" dedi.
İftar programı sonrasında iftar yemeği duası yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber