Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 09 Şubat 2023 - 09:18 Yorum: 0

Eskişehir Özel Ümit deprem bölgesinde

Kahramanmaraş'da meydana gelen depremlerin yaralarını sarmak için Özel Ümit Hastaneleri de tüm olanaklarıyla yardım seferberliğine dahil oldu.

Eskişehir Özel Ümit deprem bölgesinde

Kahramanmaraş'da meydana gelen depremlerin yaralarını sarmak için Özel Ümit Hastaneleri de tüm olanaklarıyla yardım seferberliğine dahil oldu.

Deprem bölgesine; depremin ilk günü tam teşekküllü mobil sağlık ambulansı ve sağlık personeli ile ulaşan Özel Ümit Hastaneleri ekibi, bugün de; tıbbi malzeme, ilaç, erzak ve kıyafet ulaştırmak için tüm olanakları ile deprem bölgesindeki ihtiyaç sahipleri için yola çıktı. Hastane yönetimince yapılan açıklamada; şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizi yasa boğan, 10 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin büyük üzüntüsü içindeyiz. Özel Ümit Hastanesi ailesi olarak, yaşanan deprem felaketini dayanışma ile atlatacağımıza inanıyoruz. Felakette hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara acil şifalar dileriz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber