Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mayıs 2024 - 13:03 Yorum: 0

Eskişehir’de havaların ısınmasıyla dondurmaya rağbet arttı

Eskişehir’de havaların ısınmasıyla dondurmaya talebin arttığı gözlemlenirken, aylar sonra serinletici lezzetle buluşan vatandaşların epey mutlu oldukları görüldü.Eskişehir’de dondurma satışları yeniden başladı. Havaların geç ısınması v...

Eskişehir’de havaların ısınmasıyla dondurmaya rağbet arttı

Eskişehir’de havaların ısınmasıyla dondurmaya talebin arttığı gözlemlenirken, aylar sonra serinletici lezzetle buluşan vatandaşların epey mutlu oldukları görüldü.
Eskişehir’de dondurma satışları yeniden başladı. Havaların geç ısınması ve zaman zaman yağışlı olmasından kaynaklı olarak dondurma satışlarının bu günlere nazaran az olduğu bilinirken, son günlerde kavurucu sıcaklıklardan dolayı tekrar dondurma tezgahlarında yoğunluğun başladığı gözlemlendi. Vatandaşların dondurma için günün hemen her saatinde sıra beklediklerini belirten dondurmacı Feridun Kıvılcım, ekim ayının sonuna kadar dondurmaya olan talebin yoğun bir şekilde devam edeceğini beklediğini dile getirdi.
“Artık çocuklarımız rahatlıklar dondurmayı yiyebilirler”
Eskişehir’de dondurmacılık yapan Feridun Kıvılcım yaz sezonunun artık açıldığını ve vatandaşların gönül rahatlığıyla dondurma alıp yiyebileceklerini belirtti. Eskişehir’in dondurmaları çok güzel olduğunu savunan Kıvılcım, “Dondurmalarımız gerçek meyve ve gerçek salepten yapılmaktadır. Gelen müşterilerimiz sürekli memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Dondurma alan vatandaşlar, bir daha gelip ikinci dondurmalarını istiyorlar sıcaklardan dolayı. Şu anda burada 24 çeşit dondurmamız mevcut. Çocuklar tarafından çok tercih edilenler dondurmalarımız balbadem, ceviz, kestane, browni ve karamelli dondurmalarımızdır. Yurtdışında yapılmış ve tescillenmiş araştırmalara dayanarak söylüyorum, artık çocuklar dondurmayı rahatlıkla yiyebilirler, annelerin içi rahat olsun o konuda. Yok çocuğumuz boğazı şişecek yemesin, yok hasta olmasın diye çocuklarınızı dondurmadan mahrum bırakmayın. Gönül rahatlığıyla dondurma yiyebilir yedirebilirsiniz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu