Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 12 Mart 2024 - 16:28 Yorum: 0

ESTÜ’de TÜBİTAK süreçlerinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik söyleşi düzenlendi

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katılımlarıyla TÜBİTAK süreçlerinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik söyleşi gerçekleştirildi.TÜBİTAK tarafından Türkiye’de en fazla sanayi...

ESTÜ’de TÜBİTAK süreçlerinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik söyleşi düzenlendi

Eskişehir Teknik Üniversitesi’nde (ESTÜ) TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın katılımlarıyla TÜBİTAK süreçlerinin değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik söyleşi gerçekleştirildi.
TÜBİTAK tarafından Türkiye’de en fazla sanayi destekli öğrenci projesi desteklenen 2’nci üniversite olan ve 4 adet TÜBİTAK 1004 Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı projesi yanında çok sayıda TÜBİTAK destekli proje yürütülen ESTÜ’de gerçekleştirilen söyleşide, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Rektör Prof. Dr. Adnan Özcan tarafından TÜBİTAK süreçlerinin değerlendirilmesi yapıldı. Soru cevap bölümü ile süren söyleşide TÜBİTAK süreçlerinin geliştirilmesine yönelik görüş alışverişi yapılarak çeşitli önerilerde bulunuldu. Rektörlük Seminer Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye Başkan Mandal ve Rektör Özcan’ın yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Onur Kaya, üniversite akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber