Ankara’daki Yerel Seçimler Aday Tanıtım Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3’üncü kez “ustalık dönemi” için ismi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fa...
Ankara’daki Yerel Seçimler Aday Tanıtım Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3’üncü kez “ustalık dönemi” için ismi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i Gaziantep Havalimanı’nda binlerce kişi karşıladı.
Binlerce vatandaş, “Gazi Şehre Ana Esnafa Dost”, “Yeni Döneme Usta” ve “Çıraklık Kalfalık Dönemi Tamam Ustalık Dönemiyle Durmak Yok Yola Devam” yazılı dövizlerle Başkan Fatma Şahin’e havalimanında tezahürat etti.
Buradaki konuşmasında yerel seçimlerde Türkiye rekorunu kırmaya hazır olduklarını belirten Başkan Şahin, “Ben sizin bacınız olarak Rabbime hamdediyorum. Siz benim yol arkadaşımsınız. Siz benim Canım ciğerimsiniz. Allah sizden razı olsun. AK Parti, şehrin derdiyle dertlenendir. AK Parti, milletin davasını sahiplenendir. Gaziantep AK Parti’dir, AK Parti Gaziantep’tir. Yerel seçimlere hazırız ve kararlıyız. Seçimlere, bacılarımızla, annelerimizle ve bütün ilçelerimizle hazırız. Bütün aile fertlerimizle seçime hazırız. AK Parti, dünyada tarih yazıyor. 21 yıl önce, ‘Önce insan, insanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedik. 21 yıl önce milletimizin hizmetkarı olduk. Sandıktaki her oyu kendimize namus gördük. Bu her oy için AK Parti’nin bütün kadroları, gece gündüz demeden bütün kadrolarıyla büyük bir dayanışmayla sahada oldu. Yıkılmadık, dimdik yürüdük. Gaziantep için daha çok gidecek yolumuz var. Bir anne gözüyle bakıyoruz. 2 milyona anne gözüyle bakıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Eğitim şehri Gaziantep diyerek 700 bin çocuğun eğitim sürecinde yanında olduk" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yola devam ettiklerini ifade eden Başkan Şahin, “Yolumuz bahtımız açık olsun. Spor şehri Gaziantep anlayışıyla şehrimizdeki her gencin ve çocuğun spor ihtiyaçlarını karşıladık, spor tesislerimizi faaliyete geçirdik. Şu anda 71 günümüz kaldı. 18’inci defa milletimizin terazisine çıkacağız. Bu süre zarfında kapı kapı dolaşmaya hazır mıyız? Çalınmadık kapı bırakmamaya hazır mıyız, Türkiye rekoru kırmaya hazır mıyız? Duy Ankara! Gaziantep kararını verdi” diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann David Wadephul ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede savaşı sonlandırmaya yönelik devam eden çalışmalar değerlendirildi.
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’ın ABD ve müttefiklerine yönelik tehditlere son vermek için bir şansı daha var. Umarım bu şansı kullanır" dedi.
Adı açıklanmayan üst düzey İranlı bir yetkili, ABD’nin geçtiğimiz cumartesi günü İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf ile bir görüşme talep ettiğini öne sürdü.ABD ve İran tarafından iki ülke arasında yapıldığı açıklanan görüşmeler hakkında çelişkili
ABD Başkanı Donald Trump, "Amacımız nükleer silahların olmaması ve Orta Doğu’da barış" dedi.
İran Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD ile İran arasında devam eden müzakerelere ilişkin açıklamalarını yalanlıyoruz. İran, savaşta hedeflerine ulaşmadan önce herhangi bir müzakereyi reddetme yönündeki tut
İran Devrim Muhafızları Ordusu’na (DMO) bağlı Hatemul Enbiya Merkez Karargahı Sözcüsü İbrahim Zülfikari, ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’daki elektrik santrallerine yönelik tehditlerine yanıt vererek, "ABD’nin İran’daki enerji santrallerine yönelik herha
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı’nı geçirdiği memleketi Rize’nin Güneysu ilçesinde komşularıyla bayramlaştı.Bayram süresince baba ocağında vakit geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Rize’deki programlarının a
Van’da çöp kamyonu alev alev yandı
İstanbul Valiliği’nden Resul Emre Şahan’ın mahkemede savunmasındaki iddialara ilişkin açıklama
03İskenderun’da işledikleri suçlardan aranan 2 kişi yakalandı
04İstanbul’da kaçak silah operasyonu: 2 av tüfeği ve 122 tabanca ele geçirildi
05Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
06Mobilya atölyesinde yangın
07’Uyuşturucu’ soruşturması: Fikret Orman gözaltına alındı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük