Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:31 Bolu’da 19 yıllık sır cinayet çözüldü22:28 Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off serisi 5. maçında Fransız ekibi Mo...22:26 Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Spordaki yükselişimiz devam edecek"22:25 Trabzonspor’un Nijeryalı forveti Paul Onuachu maçı tamamlayamadı22:24 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 4 (Maç sonucu)22:23 Mehmet Büyükekşi: "2024 Avrupa Şampiyonası’ndan çok ümitliyiz"22:21 Bursa’da yaşlı kadının ezildiği kazada çöp kamyonu şoförü tutuklandı22:18 Kızılay’dan 8 Mayıs Dünya Kızılay ve Kızılhaç Günü’nde anlamlı sergi22:13 Kavga ettikleri şahsı bıçaklayan 5 kişiden 3’ü tutuklandı22:12 Buse Naz Çakıroğlu: "Avrupa Şampiyonası güzel bir motivasyon oldu"22:12 Tankut Turnaoğlu: "Değişik branşlarımıza desteklerimiz devam edecek"22:11 Eda Erdem Dündar: "Bu yazı hepimiz heyecanla bekliyoruz, hedeflerimiz yükse...22:10 Batman’da 13 yaşındaki çocuğu döverek hastanelik eden zanlıya ev hapsi22:02 Daniele Santarelli: "Geçen sene yaptığımızı bu sene onaylatmamız gerekiyor"22:01 Çan’da trafik kazası: 1 yaralı21:57 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi21:56 Servet Yardımcı: "Milli takımda çok iyi bir jenerasyon yakaladık"21:55 ABD’den daha fazla silahın İsrail’e sevkiyatının durdurulabileceği sinyali21:47 Semih Kılıçsoy: "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali...21:42 Yusuflu Köyü Hıdırellez ve Güreş Şenliği
Ekonomi 23 Eylül 2020 - 12:43 Yorum: 0

Fatsa’da esnafa 160 milyon lira kredi desteği

Fatsa Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, pandemi döneminde esnafa 160 milyon lira kredi kullandırdıklarını açıkladı.

Fatsa’da esnafa 160 milyon lira kredi desteği

Fatsa Esnaf Sanatkârlar ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, pandemi döneminde esnafa 160 milyon lira kredi kullandırdıklarını açıkladı.

Korona virüs salgını döneminde esnafın yanında olduklarını kaydeden Başkan Baş açıklamasında, "Pandemi döneminde bin 500'ün üzerinde vatandaşımıza 25 bin TL olan krediyi kullandırdık. Özellikle krediyi almaya uygun olmayan esnaflarımıza yardımcı olduk. Kredi takipleri vardı ama yine de bu destek kredisini almalarını sağlayarak borçlarına yardımcı olduk. Esnaflarımıza yardımcı olmak için ekibimizle birlikte üç ay boyunca gece-gündüz çalıştık. Fatsa esnafına 160 milyon kredi kullandırdık. Desteklerimizle esnafların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Giresun esnafına 7 milyon 505 bin destek

Aynı zamanda Giresun-Ordu Bölge Birliği İkinci Başkanı da olan Ayhan Baş, Giresun'da yaşanan felaket sonrasında da esnafın yanında olduklarını kaydetti. Başkan Baş, "Giresun ili başta Dereli olmak üzere 10'a yakın ilçe ve beldelerde yaşanan sel felaketinde zarar gören esnaf ve sanatkarlarımıza; Giresun İl Koordinasyon Kurulunun teslim ettiği afet raporlarına göre tespit ettiğimiz 297 esnaf ve sanatkarımıza belirlemiş olduğumuz 7 milyon 505 bin TL tutarı, Giresun Valiliği, Giresun Defterdarlığı ve Giresun AFAD Başkanlığı ile Mutabakatla Genel Başkanı Abdulkadir Akgül'e raporlarımızla bildirmiştik. Genel Başkanımız Abdulkadir Akgül ile yaptığımız görüşmelerde 10 milyon TL esnaf ve sanatkarımıza helal olsun. Yaralarını tez zamanda sarsınlar, ekonomiye ortak olsunlar müjdesiyle karşılaştık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber