Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 24 Mart 2023 - 15:53 Yorum: 0

Fen lisesi öğrencilerinden büyük başarı

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na katılan Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencileri biyoloji...

Fen lisesi öğrencilerinden büyük başarı

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na katılan Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencileri biyoloji ve psikoloji alanında bölge finallerine kaldı.

Bursa ve ilçelerinden birçok öğrencinin okuduğu Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi birçok önemli projeye imza atıyor. Fen lisesi öğrencileri 9. sınıf öğrencileri Ayşe Ecrin Turmaz ve Zeynep Keskin, bilişim teknolojileri öğretmeni Şükran Akpınar danışmanlığında psikoloji alanı değerler eğitimi tematik alanında hazırladıkları "Otantik öğrenme etkinliklerinin çocukların bilimsel, duygusal ve bedensel empati düzeylerine etkisi" başlıklı proje ile bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Ayrıca okulun 11. sınıf öğrencilerinden Yağız Cankara, biyoloji öğretmeni Sevilay Çakır danışmanlığında biyoloji alanı tarım ve hayvancılık teknolojileri tematik alanında hazırladığı "Bilecik Çukurören Biberinin Çoğaltımı ve Ex Situ Korunması" başlıklı proje ile bölge finallerine katılmaya hak kazanırken velilerden okulu bölge finallerinde temsil edecek öğrencilere ve öğretmenlere tebrik mesajları yağıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber