Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Nisan 2024 - 16:36 Yorum: 0

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde VAR’da Hollandalı hakem görev yapacak

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde VAR hakemi olarak Pol van Boekel görev yapacak.Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak olan derbide Fenerbahçe, bu akşam Beşiktaş’ı konu...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde VAR’da Hollandalı hakem görev yapacak

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde VAR hakemi olarak Pol van Boekel görev yapacak.
Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında oynanacak olan derbide Fenerbahçe, bu akşam Beşiktaş’ı konuk edecek. Mücadele öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu derbide görev yapacak VAR hakemini açıkladı.
TFF’den yapılan açıklamada derbide Hollanda Futbol Federasyonu’ndan Pol van Boekel VAR hakemi olarak görev yapacak. Boekel’in yardımcılıklarını ise Arda Kardeşler, Murat Tuğberk Curbay ve Mustafa İlker Coşkun üstlenecek.
Boekel, hakem olarak Hollanda Süper Ligi’nde 335, Avrupa kupalarında da 50 maça çıktı. VAR hakemi olarak ise Hollanda’da 95 karşılamada, 105 Avrupa kupalarında, FIFA’da da 25 mücadelede görev aldı.
Hollandalı hakem, EURO 2024 için de VAR için davet aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber