Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 01 Aralık 2022 - 15:13 Yorum: 0

Gastronomi öğrencilerine çikolata eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Puratos Firması Teknik Danışmanı Mehmet Karaduman tarafından çikolata...

Gastronomi öğrencilerine çikolata eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Puratos Firması Teknik Danışmanı Mehmet Karaduman tarafından çikolata eğitimi verildi.

GAÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş. Gör. Melike Keskin'in yürüttüğü "Ekmek ve Pasta Yapımı" dersi çerçevesinde verilen eğitimde, Belcolade Marka çikolatasının bitter, sütlü ve beyaz çeşitleri kullanıldı. Çikolata yapımının tüm aşamalarını gerçekleştiren öğrencilere, eğitim esnasında Makupas Butik Pastahane işletmecisi ve aynı zamanda son sınıf öğrencisi Merve Boz tarafından çikolataya dair teknik bilgiler de verildi. Merve Boz, sektörle ilgili inovasyonları, ilham veren konseptleri, pastacılık ve çikolata ile ilgili yenilikleri öğrenmeleri gerektiğini söyledi.

Puratos Firması Teknik Danışmanı Mehmet Karaduman ve Merve Boz tarafından çikolataya dair tüm bilgilerin teorik ve uygulamalı olarak öğretildiği eğitimde, hazırlanan tüm çikolata ürünleri akademik ve idari personellerle birlikte değerlendirmesi yapılarak tadıldı. Eğitim, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Özkan'ın Puratos Firması Teknik Danışmanı Mehmet Karaduman'a teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber