Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mayıs 2024 - 10:17 Yorum: 0

Gaziantep’te ’Gastronominin Yıldızları’ ödül töreni düzenlendi

Gaziantep’te düzenlenen "Gastronominin Yıldızları Ödül Töreni" ile kentin gastronomisine katkı sunan pek çok kurum, kuruluş ve kişi ödüllendirildi. Ödül töreninde İhlas Haber Ajansı’na da kentinin gastronomisinin tanıtımına katkıları nedeni...

Gaziantep’te ’Gastronominin Yıldızları’ ödül töreni düzenlendi

Gaziantep’te düzenlenen "Gastronominin Yıldızları Ödül Töreni" ile kentin gastronomisine katkı sunan pek çok kurum, kuruluş ve kişi ödüllendirildi. Ödül töreninde İhlas Haber Ajansı’na da kentinin gastronomisinin tanıtımına katkıları nedeniyle ödül verildi.
Uluslararası Gastronomi Federasyonu (UGUF), F1 Medya Ajansı ve Lezzet Dünyası dergisi tarafından Gaziantep’te "Gastronominin Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi. Şehitkamil Sanat Merkezi’nde düzenlenen Gastronominin Yıldızları Ödül Töreni’nde kentin gastronomisine katkı sunan pek çok kurum, kuruluş ve kişi ödüllendirildi. Ödül töreninde İhlas Haber Ajansı’na da kentinin gastronomisinin tanıtımına katkıları nedeniyle ödül verildi. İhlas Haber Ajansı’nın ödülünü Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Orhan Akın, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Feray Yılmaz’ın elinden aldı.

"Türkiye’de gastronomi denince akla açık ara Gaziantep şehri gelir"
Törende konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, "Türkiye’de gastronomi denince akla açık ara Gaziantep şehri gelir. Gaziantep, 2015 yılında UNESCO tarafından gastronomi dalında geliştirici şehirler ağına dahil edildi. Bu özelliğiyle Gaziantep, Türkiye’de öncü bir şehir konumunda. Bunda emeği geçenlere çok teşekkür ederim. İlimiz gastronomi alanında dünyanın en iyi 10 ili arasına girmeyi başaran bir şehir. Tarih boyunca havasını, suyunu ve toprağını sevip burayı yurt edinen insanlar, ortak bir damak tadında buluşmuş ve günümüzün zengin Gaziantep mutfak kültürünün ortaya çıkmasında büyük pay sahibi olmuştur. Gaziantep 400’ün üzerinde yemek çeşidine sahip" ifadelerini kullandı.
Törene, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Feray Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, UGUF Başkanı Mehmet Kaplan ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede Gaziantepli sanatçılar Adnan Orhan ve İhsan Güvenç de sahne aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu