Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mayıs 2024 - 09:13 Yorum: 0

Gelmesini beklediği valiyle karşılaştı: 6 yaşındaki çocuğun vali sevgisi

Mersin’in Anamur ilçesinde annesinin hareketli olduğu için "Vali bize gelecek, sana hediye getirecek" diyerek durdurduğu 6 yaşındaki Muhammed Yasir’in hayali tesadüfen gerçek oldu. İlçeye gelen valiyi gören Muhammed, sevgisini sarılarak gös...

Gelmesini beklediği valiyle karşılaştı: 6 yaşındaki çocuğun vali sevgisi

Mersin’in Anamur ilçesinde annesinin hareketli olduğu için "Vali bize gelecek, sana hediye getirecek" diyerek durdurduğu 6 yaşındaki Muhammed Yasir’in hayali tesadüfen gerçek oldu. İlçeye gelen valiyi gören Muhammed, sevgisini sarılarak gösterirken annenin heyecanı ise dikkat çekti.
Erkut ve Sayide Uysal çiftinin 6 yaşındaki çocuğu Muhammed Yasir’in çok hareketli olması nedeniyle ailesi evde rahat durması için ’Vali bize gelecek, sana hediye getirecek o yüzden düzenli olman lazım’ diyerek uyarmaya başladı. Yaklaşık 2 ay süreyle bu şekilde oyalanan küçük çocuk bir süre sonra valinin ne zaman geleceğini sormaya başladı. Çocukları ile iskeleye giden aile Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın aynı yerde olduğunu öğrendi. Anne, heyecanla iskelede incelemelerde bulunan valinin önüne geçti yaşananları anlattı. Duruma kayıtsız kalmayan Vali Pehlivan, küçük Muhammed’e oyuncak hediye etti. Hediyesini alan Muhammed heyecanla valiye sarıldı.
Valinin geldiğini duyunca hemen yanına gitmek için yürüdüğünü anlatan Anne Sayide Uysal, "2 aydır oğluma vali bey gelecek diyordum. Rabbim söyletmiş demek ki. Biz tamamen tevafuk olarak çıktık geldik. Ben sürekli vali bey gelecek, sana hediye getirecek dediğim için oğlumda merak ediyordu" dedi.
Oğlunun biraz hareketli olduğu ve rahat durması için vali bey gelecek dediğini aktaran Uysal, böyle bir karşılaşmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu