Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Mart 2023 - 10:44 Yorum: 0

Germencik İlçe Müftülüğü Malatya’da manevi rehberlik ve danışmanlık yapacak

Germencik İlçe Müftülüğü Manevi Rehberlik ve Danışmanlık Ekibi depremin vurduğu illerden biri olan Malatya'ya doğru yola çıktı.

Germencik İlçe Müftülüğü Malatya’da manevi rehberlik ve danışmanlık yapacak

Germencik İlçe Müftülüğü Manevi Rehberlik ve Danışmanlık Ekibi depremin vurduğu illerden biri olan Malatya'ya doğru yola çıktı.

Geçtiğimiz ay meydana gelen Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan 11 ilde etkili olan yıkıcı depremin ardından 45 binin üzerinde insan hayatını kaybederken, binlerce kişi de yaralandı. Depremlerin hemen ardından afetzedelerin yardımına koşan Diyanet İşleri Başkanlığı, kentler yeniden ayağa kalkana kadar bölgede kalmaya ve çalışmaya devam ediyor. Başta barınma ve gıda gibi ihtiyaçların karşılanmasının yanında, 4-6 yaş grubu çocuklara eğitim, moral motivasyon hizmetleri, vatandaşlara manevi rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini ve din Hizmetlerini de sunuyor. Deprem bölgesine Ramazan Ayı'nda din hizmetleri ve manevi destek hizmetlerinde bulunmak üzere Aydın İl Müftülüğü koordinesinde Germencik İlçe Müftülüğü, İlçe Müftüsü Selman Coşkun'un başkanlığında 3'ü bayan olmak üzere toplamda 10 kişilik bir ekip, nöbeti devralmak üzere Malatya'ya doğru yola çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber