Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:03 Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü
Yerel 29 Mart 2017 - 13:58 Yorum: 0

Gezer, köy köy dolaşarak yeni hükümet sistemini anlatıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet köy köy gezerek yeni hükümet sistemi hakkında...

Gezer, köy köy dolaşarak yeni hükümet sistemini anlatıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet köy köy gezerek yeni hükümet sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet referandum öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bağlar ilçesinde bağlı mahallelerin yanı sıra köyleri de dolaşan Gezer ve beraberindeki heyet yeni sistemin getirileri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Gezer ve heyeti gittikleri köylerde broşör dağıtarak 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumun önemini anlatıyor. Mevcut sistemin Türkiye'ye yetmediğini belirten Gezer, yeni sistem ile birlikte ülkenin gücüne güç katacağını kaydetti. Vatandaşlarla sohbet edip, referandum ve yeni sistemin kazanımlarını anlatan Gezer, "Şuanki mevcut sistem Türkiye'yi kaldırmıyor. Türkiye'ye dar gelen bu sistem 16 Nisan referandumunun ardından değişerek, ülkenin önünü açacaktır. Referandum sıradan bir seçim değil, Türkiye'nin kaderini belirleyecek önemli bir seçimdir. 16 Nisan Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi için bir milad olacaktır. Sandıktan evet çıkması ile Türkiye gücüne güç katacak ve gelecek nesillere daha mutlu yarınlar bırakacaktır. Geleceğimiz için, çocuklarımız için sandığa gidip evet oyu vermeliyiz" dedi.

Vatandaşlarla sohbet edip yeni hükümet sisteminin getirilerini anlatan Gezer ve beraberindeki heyet ayrıca gittikleri her yerde 1 Nisan tarihinde Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı mitinge de davette bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber