Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Şubat 2022 - 21:53 Yorum: 0

Giray Bulak: "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Biz genelde maçlarımızı bu şekilde kaybediyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz" dedi.

Giray Bulak: 'Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz'

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, "Biz genelde maçlarımızı bu şekilde kaybediyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olan Balkıkesirspor, karşılaşmada 2-0'lık skorla mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Balıkesirspor Teknik Direktörü Bulak, "Oyunu iki farklı şekilde oynuyoruz. Savunma ve orta sahada topu tutabiliyoruz. Üçüncü ve dördüncü bölgede topu tutamıyoruz. Bizim en büyük handikabımız önde topu tutamayışımız. Transfer yapamadığımızdan dolayı bir kısım oyuncumuz genç bir kısım oyuncularımız yaşlı. Buna rağmen Gençlerbirliği ile başa baş oynadık. Hakem arkadaşlar çok iyi maç yönettiler ama VAR olsaydı, yediğimiz ilk gol faul ve verilmeyen penaltıyla Gençlerbirliği'ne karşı öne geçebilirdik. Biz genelde maçlarımızı bu şekilde kaybediyoruz. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz. Rakibimizi ve teknik direktör Metin Diyadin'i tebrik ediyorum. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum. Her şeylerini ortaya koyuyorlar" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber