Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mayıs ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu Başkanlığında, Fahri Başkan Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim...
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mayıs ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu Başkanlığında, Fahri Başkan Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda, kent ve ülke ekonomisindeki gelişmeler, küresel sorunların sektörlere yansımaları ve iş dünyasının talepleri istişare edilerek çözüm önerileri konuşuldu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, "GSO Kurucu Meclis Başkanımız Merhum Naci Topçuoğlu ve İkinci Yönetim Kurulu Başkanımız Merhum Kamil Şerbetçi'yi vefatlarının yıl dönümünde rahmetle anıyor, meclisimizde bugüne kadar görev alan tüm geçmişlerimizin mekanlarının cennet olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
"Bizler sanayiciyiz, işimize odaklanıp çalışmaya ve üretime devam ediyoruz" diyen Konukoğlu, yaşanan seçim atmosferine işaret ederek, "Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Meclis üyelerine yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler veren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de, GSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapmış merhum Kamil Şerbetçi'yi 25'inci vefat yıl dönümünde, GSO Kurucu Meclis Başkanı merhum Naci Topçuoğlu'nu da vefatının 15'inci yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını belirterek, "Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.
Ünverdi, Gaziantep Sanayi Odası olarak proje çalışmaları ile kent sanayisi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydederek, "Odamız ve BM Dünya Gıda Programı (WFP) ortaklığında mesleki eğitimlere başlıyoruz. 1,5 ay boyunca devam edecek olan teorik eğitimler ve sektör temsilcilerinin iş yerlerinde düzenlenecek olan 3 ay pratik eğitimler gerçekleştirilecek. Yalnızca ambalaj ve paketleme programı ile 1 aylık teorik eğitimlerden sonra doğrudan işe yerleştirme şeklinde sanayicilerimizin taleplerini karşılamayı hedefliyoruz. GSO Mesleki Eğitim Merkezi burada etkin rol üstlenecek" ifadelerini kullandı.
Ünverdi, 28. dönem milletvekili seçim sonuçları ve 28 Mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin de hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili son durum hakkında bilgiler veren Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat da, "Geçen yıl resmi olarak kuruluşu gerçekleşen Ayakkabı Terlik İhtisas OSB'nin çalışmaları bir yıldır devam ediyor. Bu bir yıl içerisinde zorlu bir süreç geçirdik, sessiz ama etkili çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarda bize destek olan başta Meclis Başkanıma, Yönetim Kurulu Başkanıma, Müteşebbis Heyetimize, destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yer seçimi sınırları içerisinde bulunan Hazineye ait alanın bedeli ödenerek OSB'miz adına tapu tescili gerçekleştirildi" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cuma günü 84,44 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, haftanın son işlem gününü 83,55 dolar seviyesinden tamamladı. Brent petrolün varil fiyatı bugün saat 09.31 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,02 artışla 83,57 dolar oldu. Aynı saatler
Altın, geçen hafta yüzde 7'yi aşan yükselişinin ardından ons başına 4 bin 300 doların üzerinde tutunmaya çalışırken, ABD'den gelen zayıf istihdam verileri ve faiz beklentilerindeki değişim piyasaların yön arayışını güçlendiriyor. Eylül ayında 25 baz puan
ABD basınından Fox News'in aktardığı Louisiana Sağlık Bakanlığı verilerine göre yıl başından bu yana eyalette 9 Vibrio vulnificus vakası tespit edildi ve bunların 5’i ölümle sonuçlandı. Yetkililer, tüm vakaların açık yarası bulunan kişilerin deniz suyuna
Ticaret Bakanlığı, ihracatçıların hedef pazarlara ilişkin bilgiye erişimini kolaylaştırmak ve firmaların pazara giriş stratejilerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan sektörel pazar araştırmalarına ilişkin açıklama yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamada,
Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye Yüzyılı vizyonunun "Ticarette Dijital Dönüşüm" hedefleri doğrultusunda hayata geçirilen E-Kolay İhracat Platformu (E-KİP), 11. Verimlilik Proje Ödülleri kapsamında "Kamu-Dijital Dönüşüm" kategorisinde birincilik ödülün
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye ile Vietnam arasında sivil havacılık alanındaki iş birliğini güçlendirecek Mutabakat Zaptı'nın imzalandığını duyurdu. Bakan Yardımcısı Enver İskurt'un katılımıyla gerçekleştirilen törende, mutabakat zaptına Sivil Ha
HÜDA PAR Suruç İlçe Başkanı Yunus Fidan, ilçede çiftçileri ziyaret ederek tarımsal üretimde yaşanan sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Artan girdi maliyetleri nedeniyle çiftçilerin üretim yapmakta zorlandığını belirten Fidan, birçok üreticinin
Batman'da ikinci el otomobil ticareti yapan galerici esnafı, son dönemde yaşanan durgunluğun sektörü olumsuz etkilediğini belirterek, piyasadaki belirsizliklerin alım satımı önemli ölçüde yavaşlattığını söyledi. İLKHA muhabirine konuşan esnaf, özellikle
Gece Yarısı Kafeye Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Bartın'da 3 boyunca denize girmek yasaklandı
03İran Devrim Muhafızları: Hürmüz Boğazı kapalıdır
04Diyarbakır ve Kayseri havalimanlarının statüsü yükseltildi
05CENTCOM, ilk çok uluslu insansız hava aracı saldırı gücünü oluşturacak
06Akaryakıtta Fiyat Trafiği: Motorin 80 Lirayı Geçti
07Kültür Yolu’nda Geleneksel Miras Çocuklarla Buluştu
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük