Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 02 Ekim 2022 - 01:13 Yorum: 0

Guidetti: "Mükemmel bir maçtı"

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, Polonya galibiyetinin ardından, "Mükemmel bin maçtı. Oyuncularımı kutluyorum. İkinci tur...

Guidetti: 'Mükemmel bir maçtı'

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, Polonya galibiyetinin ardından, "Mükemmel bin maçtı. Oyuncularımı kutluyorum. İkinci tur için çok güçlü dört takımla karşılaşacağız fakat biz de güçlü ve hazırız" dedi.

Polonya'nın Gdansk şehrindeki Ergo Arena'da A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B Grubu'ndaki beşinci ve son maçında karşılaştığı Polonya'yı 3-2 mağlup etti ve gruptan lider olarak çıktı. Maç sonu Başantrenör Giovanni Guidetti ve Kaptan Eda Erdem Dündar, duygularını aktardı. Guidetti, "Mükemmel bir maçtı. Oyuncularımı kutluyorum. Polonya gibi güçlü bir rakip karşısında çok zor bir maçı kazandılar. Polonya iyi oynadı fakat Polonya karşısında tie break setinde maçı kazanmayı başardığımız için mutluyum. Bu hiç azımsanabilecek düzeyde bir başarı değil. İkinci tur için çok güçlü dört takımla karşılaşacağız fakat biz de güçlü ve hazırız" şeklinde konuştu.

Kaptan Eda Erdem Dündar ise, "Mutlu ve gururluyuz. Beş sete uzayan maçta ibre bizden yana oldu. Üstün olduğumuz ilk seti ve dördüncü seti kazanamadık fakat beşinci sette galip gelmeyi başardık" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber