Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Temmuz 2023 - 11:49 Yorum: 0

Mamak’ta engelsiz yaşam merkezi kapılarını açtı

Engelli bireylerin sosyalleşmesi, yaşam becerileri kazanması ve kişisel gelişimleri için çok yönlü bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Başak Engelsiz Yaşam Merkezi, hizmet vermeye başladı.Engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak, k...

Mamak’ta engelsiz yaşam merkezi kapılarını açtı

Engelli bireylerin sosyalleşmesi, yaşam becerileri kazanması ve kişisel gelişimleri için çok yönlü bir yaşam merkezi olarak tasarlanan Başak Engelsiz Yaşam Merkezi, hizmet vermeye başladı.
Engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak, kendilerini keşfedebilecekleri özel ve huzurlu ortamlar sunmak amacı ile çalışan Mamak Belediyesi, engelli vatandaşlar için “Başak Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

“Sportif faaliyetler sunmaktayız”
Başak Engelsiz Yaşam Merkezi Koordinatörü Adem Ceran, “Çocuklarımız bin metrekarelik alanda açık plan üzerine kurulmuş yaşam merkezimize seans usulü gelerek eğitim almaktalar. Rehabilitasyon hizmetleri ve aynı zamanda sportif faaliyetler sunmaktayız” dedi.

“Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz burada”
Mamak Belediyesi Başak Yaşam Merkezi’nde Fizyoterapist olarak çalışan Elif Özel ise, “Genellikle alanlarımız serebral palsi, down sendromu, doğum öncesi ve doğum sonrası tüm hastalıklarla alakalı burada tedavilerimizi uyguluyoruz. Günlük yaşam aktivitelerine, daha çok kendi işlerini daha adapte bir şekilde yapabilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz burada” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber