Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:51 Keçilerini otlatırken şiir yazıp, türkü besteliyor11:50 KAYOTED’in ilk genel kurulu gerçekleştirildi11:49 EBYÜ’de Sporcu Beslenmesi paneli düzenlendi11:48 Bakan Göktaş: “Çeşitli nedenlerle ailelerinden alınan Türk çocuklarıyla ilg...11:48 Yeni Türkiye Partisi Lideri Yılmaz: “Yeni Anayasa için meclis dışı partiler...11:47 Sağlık-Sen Genel Başkanı Doğan: "Emekçiye yaraşır şekilde 1 Mayıs’ı kutladı...11:47 Filipinler, Çinli diplomatı bakanlığa çağırdı11:46 Aydın’da Fiziksel Etkinlik Oyunları etkinliği gerçekleştirildi11:46 Uzmanından polen alerjisi uyarısı11:44 Bandırma’da e-scooterlar trafiği tehlikeye sokuyor11:44 Ümraniyeliler’in yeni alışveriş adresi: Yamanevler Kapalı Pazar Alanı11:44 Okuldaki spor salonunda faciadan dönüldü: Alçıpan çöktü, 6 öğrenci yaraland...11:44 Aydıntepe’de Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı toplantıda eğitim konuşuldu11:43 İskenderun’da sağanak yağışla caddeler göle döndü11:42 ABD’de Demokratlardan “Refah” çağrısı: “Sivilleri korumak için harekete geç...11:42 Küçükçekmece’de çini çalışmalarından oluşan ’Sonsuz Mavi’ sergisi açıldı11:42 KKTC Meclis Başkanı Töre, Vali Şahin ile bir araya geldi11:41 Ticari araca arkadan çarpan sürücü yaralandı11:41 BUÜ’lü akademisyene “Genç Bilim İnsanı Ödülü”11:40 Dağda kaybolan emekli öğretim üyesini arama çalışmaları 10’uncu gününde dev...
Türkiye 13 Haziran 2019 - 14:48 Yorum: 0

Hak İş Ağrı İl Başkanı Varol: "İşçi üyelerimiz ile 4 memurun işten atılmasını asla kabul etmiyoruz’’

Ağrı Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Eleşkirt'te işten çıkarılan işçiler için yaptığı basın açıklamasında, "Emekçi işçi üyelerimiz ile 4 memurun...

Hak İş Ağrı İl Başkanı Varol: 'İşçi üyelerimiz ile 4 memurun işten atılmasını asla kabul etmiyoruz’’

Ağrı Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Eleşkirt'te işten çıkarılan işçiler için yaptığı basın açıklamasında, "Emekçi işçi üyelerimiz ile 4 memurun işten atılmasını asla kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ağrı Hak-İş Hizmet-İş Sendikası Eleşkirt ilçe Belediyesinde çalışan 16 işçinin ve Hak-İş Hizmet-İş Sendikası üyesi 4 memurun işten çıkarılmasına yönelik basın açıklamasında bulundu. Sendika adına basın açıklaması yapan Ahmet Varol, işçilerin işten atılmasını asla kabul etmediklerini dile getirerek, "Belediye bütçesini gerekçe göstererek işçileri işten atmak akıl karı değil insanları işten atarak ekmeğiyle oynayarak tasarruf edilmez. Bir hafta önce Eleşkirt Belediyesine kepçe operatörü olarak kendine yakın bir akrabasını kadrolu işçi olarak işe alıp da bir hafta sonra bütçe göstererek emekçi kardeşlerimizi iş akitlerinin fesih edilmesi kabul edilemez. Çalışanlar tedirgin" dedi.

Varol konuşmasında her zaman işçilerin yanında olduklarını dile getirerek, "Toplu İş Sözleşmemizi imzalamamıza rağmen mali ve sosyal hakların maddelerinin uygulanmaması emekçinin hakkını vermemesi hangi kanuna sığar? Hak İş Hizmet İş Sendikası olarak her zaman işçilerin yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Ağrı Hak-İş Hizmet-İş Sendikası olarak emek ve ekmek kavgası için buradayız. Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut'tan biran evvel bu yanlıştan dönmesini istiyoruz. İşçi kardeşlerimiz de şu durumunu çok iyi bilsinler ki bugün itibariyle hukuk mücadelemiz başlamıştır. Sonuna kadar emekçi kardeşlerimizin yanındayız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber