Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 22 Mayıs 2024 - 14:05 Yorum: 0

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi törenle açıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin 1 yıl boyunca el emeği ile özenle hazırladıkları ürünlerin sergilendiği geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.Sergiye, Kaymakam Hayrettin Baskın , Tavşanlı Meslek Yüksek...

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi törenle açıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin 1 yıl boyunca el emeği ile özenle hazırladıkları ürünlerin sergilendiği geleneksel yıl sonu sergisi açıldı.
Sergiye, Kaymakam Hayrettin Baskın , Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Solmaz, Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı, daire müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Baskın, kursiyerlerin ortaya koydukları eserlerin son derece başarılı olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Baskın, Halk Eğitim Merkezi’nin Tavşanlı’da önemli bir eğitim kurumu olduğunu ve bu tür kursların vatandaşların becerilerini geliştirmelerine ve yeni imkanlar elde etmelerine katkı sağladığını vurguladı.
Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte sergi ziyarete açıldı. Sergi alanında, kurslarda üretilen el emeği ürünler beğeniye sunuldu. Nakış, çini, süs ve giyim eşyalarıyla süslenen Halk Eğitim Merkez Müdürlük binası, ziyaretçilere görsel bir şölen yaşattı.
Sergide bu yıl ilk kez Muazzez Dursun’un eğitmenliğin de açılan amigurumi kursiyerlerinin de şiş ve tığ kullanarak ördükleri el işçilikleri sergilendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu