Battalgazi Belediyesi
Esenlik Marketler
SON DAKİKA
Motaş
Sağlık 10 Kasım 2022 - 16:13 Yorum: 0

Hastanede organ bağış standı kuruldu

Sivas'ta Gürün Devlet Hastanesi'nde 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası dolayısıyla bağış standı kuruldu.

Hastanede organ bağış standı kuruldu

Sivas'ta Gürün Devlet Hastanesi'nde 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası dolayısıyla bağış standı kuruldu.

Organ bağış komitesi tarafından kurulan stantta hastaneye başvuran hasta ve hasta yakınları ile personele organ bağışının önemini anlatıldı. Hastane Başhekimi Dr. Volkan Ergünenç, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Burcu Özge Erdoğan ve Aile Hekimi Uzmanı Dr. İlknur Çalışkan Ergünenç de standı ziyaret ederek çalışmalara destek verdi. Stantta görevliler organ bağışı sayısını arttırmak ve kamuoyunda organ bağışı bilincini geliştirmek amacıyla broşür dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.