Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Mart 2024 - 13:06 Yorum: 0

Hatay şehitliğinde hüzün

HATAY (İHA) – Hatay’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde şehitlikte hüzün hakim oldu.Mardin’in Derik ilçesinde 9 Nisan 2016 tarihinde teröristlerin hain saldırısında Hataylı Polis Memuru Ahmet Benli şehit olmuştu. Evli ve 2 çocuklu şehit...

Hatay şehitliğinde hüzün

HATAY (İHA) – Hatay’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde şehitlikte hüzün hakim oldu.
Mardin’in Derik ilçesinde 9 Nisan 2016 tarihinde teröristlerin hain saldırısında Hataylı Polis Memuru Ahmet Benli şehit olmuştu. Evli ve 2 çocuklu şehit Ahmet Benli, doğu görevi bitmesine 1 ay kala teröristler tarafından şehit edildi. Benli’nin naaşı Antakya ilçesi Emek Mahallesi’nde bulunan şehitliğe defnedilmişti. Ahmet Benli’nin eşi Turna Benli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde eşini unutmayarak mezarı başında dua etti. Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve il protokolü de şehitliği ziyaret ederek, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

“Güçlü olmaya çalışıyorum ve çocuklarım da o gücü benden alıyorlar”
İki çocuğu olan şehit eşi Turna Benli, “Eşim Ahmet Benli, 9 Nisan 2016 Mardin Derik’te şehit oldu. Lojmanda nöbetteyken teröristlerce akşam vakti yapılan çatışmada lojmanı korurken olay yerinde şehit oldu. 8 yıllık evliydik, 2 tane de Efe ile Ege adında oğlum var. Güçlü olmaya çalışıyorum. Çocuklarım da o gücü benden alıyorlar. İnşallah büyüyüp babalarına layık, vatana, millete hayırlı evlat oldukları günleri hep beraber Rabbim bizlere sağlıkla göstersin” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber