Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 08 Şubat 2023 - 13:23 Yorum: 0

Hatay’da polis memuru sürünerek girdiği enkazdan yaralı kadını sağ çıkardı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor.

Hatay’da polis memuru sürünerek girdiği enkazdan yaralı kadını sağ çıkardı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor. Deprem sonrası İstanbul'dan kendi imkanlarıyla Hatay'a gelerek arama kurtarma çalışmalarına katılan polis memuru S.Ö., sürünerek girdiği enkazdan bir kadını sağ olarak çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. Deprem haberini aldıktan sonra kendi imkanlarıyla deprem bölgesine giden Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru S.Ö., ve beraberindeki ekip ile birlikte Hatay'daki yıkılan bir binada arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Yıkılan bir binanın enkazından seslerin geldiğini duyan S.Ö., bir süre sonra kendisine açtığı yol ile sürünerek enkazın içerisinde girdi. Polis memuru S.Ö., çevredeki vatandaşların da yardımıyla yaralı kadını sağ olarak çıkarmayı başardı. Daha sonra battaniyeye konulan kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Enkaz altından çıkarılan yaralı kadının o anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Öte yandan hastanede tedavisi devam eden kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber