Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 29 Kasım 2022 - 10:24 Yorum: 0

Hayırseverlerden Vartolu üniversite öğrencisi kızlara burs desteği

MUŞ (İHA) – Muş'un Varto ilçesinde ikamet eden ve 4 yıllık üniversitelerde okuyan yaklaşık 50 kız öğrenciye hayırseverler tarafından burs desteği...

Hayırseverlerden Vartolu üniversite öğrencisi kızlara burs desteği

MUŞ (İHA) – Muş'un Varto ilçesinde ikamet eden ve 4 yıllık üniversitelerde okuyan yaklaşık 50 kız öğrenciye hayırseverler tarafından burs desteği verildi.

Almanya başta olmak üzere Türkiye'nin değişik yerlerinde yaşayan hayırsever Vartoluların eğitime desteği devam ediyor. Geçen sene olduğu gibi bu sene de kız öğrencilere burs verileceğini dile getiren hayırseverler, "Vartolu üniversiteli öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir diyerek öğrencilere burs sağlamayı kararlaştırdık. Hemen burs komisyonunu kurarak çalışmalara başladık. Özellikle Polonyalı ve Hindistanlı arkadaşlarımız da para yardımında bulundular. Öğrencilerimizin eğitim öğretimine ne kadar katkı sunarsak bizim için mutluluk getirecektir. Özellikle kız çocukları bu konuda önceliğimizdir. Kızlara daha çok önem vermek istiyoruz. Kızlarımız göz nurumuzdur. Diyoruz ki üniversite okuyan kız öğrencilerimize sende destek ol. Öğrencilerden de bir isteğimiz var. Varto için özellikle derslerine çalışıp başarı elde etmelerini istiyoruz. İlk etapta 50 kız öğrencimize aylık 500 TL burs vermeyi planlıyoruz. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun" dediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber