Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 05 Ekim 2022 - 11:34 Yorum: 0

Hikayeleri farklı duaları aynı

Çocuklarının terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi, bin 129 gündür...

Hikayeleri farklı duaları aynı

Çocuklarının terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi, bin 129 gündür kararlılıkla devam ediyor. Evlat nöbeti tutan ailelerin hikayeleri farklı ama duaları aynı. Aileler bir an evvel çocuklarına kavuşmayı bekliyor.

Terör örgütü PKK tarafından çocuklarının dağa kaçırıldığını ileri süren Diyarbakır'da bulunan ailelerin, 3 Eylül 2019'da HDP il binasının önünde başlattığı oturma eylemi bin 129'uncu gününde devam ediyor. Diyarbakırlı Süleyman Aydın, 6 yıl önce terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Özkan (19) için HDP il binası önünde beklediklerini, HDP ve PKK'dan hayır gelmeyeceğini kaydederek, "teslim olun" çağrısı yaptı. Aydın, "Ateş düştüğü yeri yakıyor burada evladım için mücadele ediyorum. Biz burada sesimizi duyurmak ve evlatlarımızın bir an önce dönmesi için mücadele veriyoruz. Ancak hainler ve korkaklar parti binalarını kapatıp kaçtılar. Bizden kaçmasınlar evlatlarımızı neden dağa gönderiyorlar. HDP milletvekilleri sesimizi duyuyorsa gelip bize hesap versinler. Bizim çocuklarımızı neden terör örgütlerine gönderiyorlar. Biz burada anne ve babalar olarak kalkmayacağız. Evlat mücadelemize devam ediyoruz. Her birimizin hikayesi ayrı duası aynı. Evlat mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Devletimiz zaten terörle mücadelesine devam ediyor bizler de burada destekçileriyle mücadeleye devam edeceğiz. Tek bir evladımız dağda olduğu sürece mücadelemizi bırakmayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber