Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 22 Mayıs 2024 - 13:44 Yorum: 0

Hınıs Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açık hava eğitimi projesi ile Avrupa’da

Türkiye, Belçika, Portekiz ve Bulgaristan’dan 4 okul işbirliğinde yürütülen ve Belçika ulusal Ajansı tarafından kabul edilen "Outdoor Learning Local to Global" isimli Erasmus projesinin ilk hareketliliği başlıyor.İlk eğitim süreci 3-8...

Hınıs Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu açık hava eğitimi projesi ile Avrupa’da

Türkiye, Belçika, Portekiz ve Bulgaristan’dan 4 okul işbirliğinde yürütülen ve Belçika ulusal Ajansı tarafından kabul edilen "Outdoor Learning Local to Global" isimli Erasmus projesinin ilk hareketliliği başlıyor.
İlk eğitim süreci 3-8 Haziran da Bulgaristan’da gerçekleşecek olan hareketlilikte 5 öğretmen açık hava eğitimine yönelik öğrencilerin motivasyonu sağlama, açık hava eğitiminin öğrenciler üzerindeki etkisinin incelenmesini ve açık hava eğitiminde ölçme ve değerlendirme yöntemlerinin neler olduğunu öğrenecekler.
Bu kapsamda Hınıs Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundan öğretmenler Açık Hava eğitimine dair bilgi ve beceri kazanması sağlanacak.
Hınıs ilçesinde de proje kapsamında Portekiz, Bulgaristan ve Belçika dan 15 öğretmeni 1 hafta boyunca misafir ederek açık hava eğitimine yönelik eğitimler verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu