Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mayıs 2024 - 06:09 Yorum: 0

Hisarcık’ta geleneksel yağmur duası

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde belediye öncülüğünde geleneksel yağmur duası gerçekleştirildi.Kapalı Pazar yerinde sabah saat 10.00’da başlayan etkinlikte halka etli pilav, helva ve ayran ikram edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahile...

Hisarcık’ta geleneksel yağmur duası

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde belediye öncülüğünde geleneksel yağmur duası gerçekleştirildi.
Kapalı Pazar yerinde sabah saat 10.00’da başlayan etkinlikte halka etli pilav, helva ve ayran ikram edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin ardından Müftü Sebahattin Akyol, namaz vaktine kadar vaaz verdi. Topluca kılınan namazının ardından İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol tarafından yağmur duası yapıldı. Yağmur duasına, Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Korkut, İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol ile çevre ilçe ve köylerden gelen vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, her sene kadim bir gelenek olarak düzenlenen yağmur duasını başarıyla yapmış olmanın sevinci ve gururu içerisinde olduklarını söyledi.
Başkan Demirtaş, “ Yağmur duasını ilçe halkımızın katkıları, köylerimizin teşrifleri ile başarmanın ve ayrıca belediyemizin organizasyonu ile yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Rabbim yaptığımız ve yapacağımız tüm hayırlarımızı kabul buyursun inşallah. Yardım ve katkılarıyla bizleri onore eden Hisarcık halkına ve çevre köylerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu