Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 122:47 Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı
Eğitim 20 Şubat 2018 - 12:18 Yorum: 0

HRÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinden okuma yazma seferberliğine destek

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Şanlıurfa'da devam eden okuma yazma seferberliğine destek vererek, mevsimlik işçilerin çocuklarına okuma yazma öğrenmelerine...

HRÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinden okuma yazma seferberliğine destek

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Şanlıurfa'da devam eden okuma yazma seferberliğine destek vererek, mevsimlik işçilerin çocuklarına okuma yazma öğrenmelerine yardımcı oluyorlar.

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı 3.sınıf öğrencileri "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamında, ilköğretimde akranlarına göre okuma-yazma güçlüğü yaşayan öğrencilere, okuma ve yazma öğretimi vermeye başladı. Mevsimlik işçilerin İlkokul öğrenimi çağındaki çocuklarının okuma-yazma sorunun çözümüne yönelik, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Eğitimi Araştırma Görevlisi Gürkan Çetin'in koordinatörlüğünde, Doç. Dr. Mustafa Özmusul, Doç. Dr. Mehmet Yılmaz, Doç. Dr. Zübeyde Demet Kırbulut, Doç. Dr. Hüseyin Kotaman, Yrd. Doç. Dr. Fatih Mehmet Ciğerci ve Arş. Gör. Mesut Yıldırım'ın desteğiyle belirli bir program çerçevesinde Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulunda okuma ve yazma eğitimi başlatıldı. Bölgemizde çok sık rastlanan sorunlardan biri olan mevsimlik işçilerin İlkokul öğrenimi çağındaki çocuklarının, eğitim-öğretim dönemini erken bırakmaları ya da eğitim-öğretim dönemine geç başlamalarından okuma ve yazma öğrenemedikleri ya da okuma-yazma konusunda çok yetersiz kaldıklarını belirten Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bürhan Akpunar; "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan "Okuma-Yazma Seferberliği" kapsamında, İlköğretim Bölümü öğrenci ve hocalarımız bu durumda olan okullardaki öğrencilere destek vermeye başladılar" dedi.

Mevsimlik işçi sorunundan dolayı öğrencilerde görülen okuma ve yazma sorununun Şanlıurfa ilindeki çoğu okulda olabileceği göz önüne alındıklarını belirten Dekan Akpunar, Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak bu durumda olan okullardaki öğrencilere okuma ve yazma desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

HRÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinden okuma yazma seferberliğine destek

HRÜ Eğitim Fakültesi öğrencilerinden okuma yazma seferberliğine destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber