Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik22:59 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altı...22:58 Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu22:48 Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim...22:45 Ticaret Bakanı Bolat, Almanya’da22:44 Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik22:43 CHP Genel Başkanı Özel’den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu’na te...22:42 Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa et...22:39 Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu22:38 Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto22:37 Alman polisinden terör örgütü PKK mitingine izin çıkmadı22:37 Metroda genç kız tacize uğradı: O anlar kamerada22:33 Almanya’da polisten Filistin destekçilerine sert müdahale22:33 Kütahya’daki köprülü kavşakta genişletme çalışmaları22:30 Çağdaş Atan: "Avrupa’ya gidebilmek için ipler bizim elimizde"22:30 Yıldız Holding’in hedefi değişimi sorumlu liderlikle yöneterek iş dünyasına...22:17 İsmail Kartal: "Son maça kadar iddiamızı sürdürmeyi istiyoruz"22:14 Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı"
Yerel 21 Şubat 2020 - 11:23 Yorum: 0

Hulusi Akar Bulvarı’na atardamar niteliğinde bağlantı yolu

Kayserili vatandaşların daha rahat seri ve güvenli ulaşım yapması için çalışmalara devam eden Melikgazi Belediyesi, Sivas Caddesi'ni Hulusi Akar Bulvarı'na...

Hulusi Akar Bulvarı’na atardamar niteliğinde bağlantı yolu

Kayserili vatandaşların daha rahat seri ve güvenli ulaşım yapması için çalışmalara devam eden Melikgazi Belediyesi, Sivas Caddesi'ni Hulusi Akar Bulvarı'na bağlayacak kanal boyu üzerindeki yolda çalışma yapacak.

Yapılan çalışmalar sonucunda sağ ve sol taraflarda 3'er şerit olmak üzere toplamda 6 şeritli geniş bir yolu Melikgazi'ye kazandıracak.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi kanal boyu üzerindeki yolda inceleme yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Sivas Caddesi'ni Talas'a, Hulusi Akar Bulvarı'na bağlayan cadde üzerinde inceleme yaptık. Geçtiğimiz aylarda bu bölgede 50'nin üzerinde gecekonduyu vatandaşlarımızı mağdur etmeden yeni evlerine kavuşturarak yıkımını yapmıştık. Yolumuzu sağ taraf üç şerit sol taraf 3 şerit olmak üzere genişletiyoruz. Kayseri'nin en güzel yollarından birisini kanal boyunda oluşturuyoruz. Nisan ayında başlayacağımız çalışmalar neticesinde yaya yolu, bisiklet yolu ağaçlandırma alanı ve 6 şerit olmak üzere Sivas Caddesi'nde Hulusi Akar Bulvarı'na bağlayacak bir atardamar niteliğinde yolumuzu Kayseri'ye kazandıracağız. Tüm Melikgazi'ye ve Kayseri'mize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Yol çalışmasında emeği geçen belediye personeline de teşekkür eden Başkan Dr. Palancıoğlu şunları söyledi:

"Burası belediyemiz için önemli ve masraflı bir yatırım oldu. Hem vatandaşlarımızı memnun ettik, hem de bu bölgeyi güzel bir şekilde ulaşım ağına ekleyerek, vatandaşlarımızın konforlu seyahat yapmasını sağlayacağız. 2020 yılını ağaçlandırma yılı ilan etmiştik. Aynı zamanda da buradaki kanal boyunda da yine 15-20 yaşındaki büyük ağaçları yol boyunca bu bölgeye dikeceğiz"

Hulusi Akar Bulvarı’na atardamar niteliğinde bağlantı yolu

Hulusi Akar Bulvarı’na atardamar niteliğinde bağlantı yolu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber