Zeytinburnu'nda Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, "İstanbullular...
Zeytinburnu'nda Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelen İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, "İstanbullular her sabah spor yapmaya başladılar, otobüs itiyorlar. Aynı zamanda da eğer itemezlerse yürüyerek sabah sporlarını metrobüs yollarında hep beraber tamamlıyorlar" dedi.
İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Zeytinburnu Belediyesi Belgrad Kapı Sosyal Tesisleri'ndeki STK'lar ile kahvaltı programında bir araya geldi. Programa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yanı sıra Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı. Programda Belediye Başkanı Arısoy bir konuşma yaptı. Ardından Bakan Soylu kürsüye çıkarak, dün AK Parti tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen mitingle ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbulluların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığını anlatan Bakan Soylu, "Gerçi dün akşam Cumhurbaşkanımızı kapak yapan o dergilere dün, İstanbul belki de tarihin en büyük kapağını yapmış, Allah razı olsun" dedi.
İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyelerine yönelik eleştirilerde bulunan Bakan Soylu, konuşmasına şöyle devam etti: "İstanbullular her sabah spor yapmaya başladılar, otobüs itiyorlar, metrobüs diyorlar. Aynı zamanda da eğer yolda kalan otobüsleri itemezlerse yürüyerek sabah sporlarını metrobüs yollarında hep beraber tamamlıyorlar. Kışın arabaların yanması hiç olmazsa ısınma açısından belki biraz istifadeliydi. Özellikle yazın yanacak arabalardan uzak durulmasını ben Zeytinburnu'lu hemşehrilerime tavsiye ederim. Yaptıkları bir tek şey, yaptıkları iş ben bu işi kime verirsem buradan ne elde ederim anlayışı. 4 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni idare ediyor, hayatınıza dokunan ne yaptılar? Ankara Büyükşehir Belediyesi var. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetilen bir şehir değil, kendi kendine yönetilen bir şehir. Durdu Ankara, hiçbir şey yapılmıyor, aynen İstanbul gibi. Ne yaptılar? Sadece hayal kurdular, kim cumhurbaşkanı olabilir? Tam 4 yıldır hayal kurdular. Belediyelerin bütün imkanlarını, bütün çalışmalarını buna vakfettiler. Kim cumhurbaşkanı olabilir? Kendi kendilerine mücadele ettiler, kavga ettiler, sosyal medyalardan el altından birbirlerine hakaret ettiler. Bunun her biri millet şahittir. Şimdi masaya da "kumar masası" dediler."
"5-6 yıl daha güçlendi Türkiye"
Türkiye'nin altyapısıyla beraber 2023 yılına girdiğini belirten Soylu, "Tayyip Erdoğan 50 yıllık bir vizyon koydu, "2053" dedi. 5-6 yıl daha güçlendi Türkiye, Tayyip Erdoğan "2071" dedi, 70 yıllık bir vizyon koydu. Türkiye'ye biraz daha güçlendi, bugün Türkiye ve Tayyip Erdoğan 100 yıllık bir vizyon koyuyor ve "Türkiye Yüzyılı" diyor" dedi.
"Kimin kiminle işbirliği yaptığı bellidir"
Millet İttifakının toplantılarında HDP bayrağı ile Selahattin Demirtaş'a özgürlük naraları olduğunu anlatan Bakan Soylu, "Ama hep beraber gördük Van'da, Selo'ya özgürlük naralarıyla HDP'li bayraklar var. Kimin kiminle işbirliği yaptığı bellidir. Benden daha fazla neredeyse kampanyayı bugün Kandil yapmaktadır. Bir tek otobüs tutup Türkiye'de gezmemektedir. Teröre diz çökerttik. Allah nasip edecek 29 Ekim 2023'te bu ülkenin dağlarında var olan 85 terörist tasfiye edilecek, bu ülkenin dağlarında bir tek terörist kalmayacak" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Arnavutluk'ta Kushner bağlantılı proje protestoları sürüyor
YKS maratonu bugün başlıyor: 2,4 milyon aday sınava girecek
03Muğla'da silahlı saldırı soruşturmasında 3 şüpheli tutuklandı
04Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
05Gazze'de ateşkes ihlalleri sürüyor: 6 Filistinli şehit oldu
06ABD-İran görüşmeleri ertelendi: İsviçre'deki kritik tur için diplomasi trafiği sürüyor
07İzmir'de açıklarında 14 düzensiz göçmen yakalandı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük