Düzce’de yol kenarına atılan izmarit sebebiyle otlar tutuştu. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile yangın büyümeden söndürüldü.
Olay, kuzey çevre yolu Musababa mevkisinde meydana geldi. Güzergah üzerinde bir şahıs araçtan yola sigara izmariti attı. Söndürülmeyen izmaritten çıkan kıvılcımlar yol kenarındaki kuru otları tutuşturdu. Alevler kısa sürede büyüyünce bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Alevlere müdahalede bulunan ekipler yangını kısa süre içerisinde kontrol altına aldı. Ekipler bölgeyi kullanacak sürücülerin daha dikkatli olmasını istedi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.