Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2023 - 00:15 Yorum: 0

İnönü Üniversitesinden Tepki Çeken Uygulama

'Kasap et, koyun can derdinde!' 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremle birlikte Malatya bir enkaza dönüşürken, İnönü Üniversitesi de yavaş yavaş normalleşmeye başladı.

İnönü Üniversitesinden Tepki Çeken Uygulama

7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremle birlikte Malatya bir enkaza dönüşürken, İnönü Üniversitesi de yavaş yavaş normalleşmeye başladı. 2022-20233 Bahar Yarıyılı kayıt yenileme duyurusu yapan üniversiteye formasyon alan öğrenciler adeta isyan ettiler.

İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde formasyon alan öğrenciler, üniversitenin kayıt yenileme çağrısına öğrenciler isyan ettirdi. Depremden sonra enkaz haline dönüşen Malatya’da nasıl eğitim alacaklarını soran öğrenciler, bu durumu “Kasap et, koyun can derdinde” atasözünü hatırlatarak, üniversitenin aldığı bu kararından geri dönmesini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber