Battalgazi Belediyesi
Esenlik Marketler
SON DAKİKA
Motaş
Siyaset 04 Kasım 2022 - 21:38 Yorum: 0

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan’dan ABD Başkanı Biden’a: “İkiyüzlü tavrınızı bırakın”

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, ABD Başkanı Joe Biden'ın "İran'ı özgürleştireceğiz" açıklamasına tepki göstererek, "İkiyüzlü...

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan’dan ABD Başkanı Biden’a: “İkiyüzlü tavrınızı bırakın”

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, ABD Başkanı Joe Biden'ın "İran'ı özgürleştireceğiz" açıklamasına tepki göstererek, "İkiyüzlü tavrınızı ve IŞİD'i desteklemeyi bırakın" dedi.

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ABD Başkanı Joe Biden'ın İran hakkındaki açıklamalarına tepki gösterdi. Emir Abdullahiyan, ABD'yi İran'daki gösterileri kışkırtmakla suçlayarak, "ABD bir yandan İran'da gösterileri tahrik ederken diğer yandan nükleer anlaşma için çalışıyor" ifadelerini kullandı. Abdullahiyan, ABD Başkanı Biden'ın "İran'ı özgürleştireceğiz" açıklamasına tepki göstererek, "İkiyüzlü tavrınızı ve IŞİD'i desteklemeyi bırakın" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, Kaliforniya'da düzenlenen Demokrat Parti etkinliğinde yaptığı konuşmada, destekçilerinin cep telefonlarını kaldırarak "Özgür İran" mesajı göstermesi üzerine, "Endişelenmeyin, İran'ı özgürleştireceğiz. Onlar çok yakında kendilerini özgürleştirecek" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.