Battalgazi Belediyesi
Esenlik Marketler
SON DAKİKA
Motaş
Siyaset 06 Kasım 2022 - 21:33 Yorum: 0

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle İsveç Başbakanı Ulf Kristersson'un Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceği aktarıldı.

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle İsveç Başbakanı Ulf Kristersson'un Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceği aktarıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, 7-8 Kasım 2022 tarihlerinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. 8 Kasım, Salı günü Ankara'da yapılacak resmi görüşmelerde, Türkiye-İsveç ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecektir. Stratejik Ortağımız İsveç'le ikili ilişkilerin yanı sıra ayrıca, NATO Madrid Zirvesi marjında imzalanan Üçlü Muhtıra temelinde İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusu, Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri ile küresel ve bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunulması da öngörülmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.