Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 11 Ağustos 2022 - 19:08 Yorum: 0

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Nevşehir’de testi kebabı kırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezileri programına Nevşehir ile devam etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Nevşehir’de testi kebabı kırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezileri programına Nevşehir ile devam etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yurt gezileri programına Nevşehir'e geldi. İlk olarak Kozaklı ilçesinde halka seslenen Akşener daha sonra Avanos ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret ettiği lokanta sahibiyle bir süre sohbet eden Akşener, burada hazırlanan testi kebabını kırdı. İş yeri sahibine de 200 TL bahşiş verdi. Çanak çömlek atölyesi ziyaretinde çanak yapımını izleyen Meral Akşener'in "halı yapımını bilmediğimiz için biz evde kaldık" esprisi orada bulunanları gülümsetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avanos ilçesinden sonra Nevşehir'e geçerek esnaf ziyaretlerine devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber