Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Ocak 2023 - 12:33 Yorum: 0

İYİ Partili Sarıtaç,” Malatya’da Değişim Şart!”

Eğitimci, İşkadını Asuman Sarıtaç, ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da siyasi değişimin şart olduğunu belirterek,

İYİ Partili Sarıtaç,” Malatya’da Değişim Şart!”


Eğitimci, İşkadını Asuman Sarıtaç, ülke genelinde olduğu gibi Malatya’da da siyasi değişimin şart olduğunu belirterek,” Vatandaş ekonomik kıskacın içinde. Malatya’da son 20 yılda yapılan yatırımlara bakıldığında Malatya hak ettiği değeri göremediği gibi, garabetler silsilesine maruz kaldı. Siyasi değişim artık şart oldu. İnşallah Malatya 2023’te yüzünü güneşe dönecek.” Dedi.
İYİ Partili Asuman Sarıtaç, STK ziyaretleri kapsamında Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Başkanı Yaşar Taztepe ile bir araya geldi.
Burada gündemi değerlendiren İYİ Partili Sarıtaç, Malatya’nın içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi durumu değerlendirdi. 

Kenti üretim çarklarında siyasi baskının olduğunu ve acı reçetenin vatandaşa kesildiğini belirten İYİ Partili Sarıtaç,” Malatya son 20 yılda tarımda, turizmde, ihracata, sanayi üretiminde ülke ortalamasının çok gerisinde kaldı. Bunun en büyük etkilerinden biri ise siyasi baskıdır. İnşallah 2023 seçimlerinde Malatyalı yüzünü güneşe dönerek bu baskı zincirlerini kıracak ve hak ettiği değerli alacak.” diye konuştu. 

Sanayi ve Ticarette yaşanan sorunların İYİ Parti ile ortadan kalkacağını ifade eden Sarıtaç, ”Ekonominin siyasi diktenin elinde tutulmaması gerektiği, ticaret ve sanayicinin önünde bulunan büyük engellerin kaldırılması durumunda güçlü bir ekonomik kalkınmanın yaşanabileceğini biliyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin ilan ettiği Ekonomide Kurtuluş Planımızın ilk aşamasını oluşturan İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı ile bu sorunların kesin bir şekilde sona ereceğinin farkındayız. Ülkemizi hızla istikrara kavuşturmak için atacağımız adımları ve ülkemizde uzun zamandır eksikliğini derinden hissettiğimiz kapsayıcı büyümeyi İYİ Parti olarak nasıl sağlayacağımızın yol haritasını, milletimiz ile paylaştık. Atatürk'ümüzün büyük vizyonu ışığında; zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye'yi milletimizle omuz omuza inşa etmek için çıktığımız bu kutlu yolun, önemli bir kilometre taşı olan Ekonomide Kurtuluş Planımızın, milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber