Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 03 Şubat 2023 - 08:43 Yorum: 0

Jandarmadan lise öğrencilerine Uludağ sürprizi

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca lise öğrencilerine yarıyıl tatili sürprizi yapıldı.

Jandarmadan lise öğrencilerine Uludağ sürprizi

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca lise öğrencilerine yarıyıl tatili sürprizi yapıldı. Jandarma ekiplerince Uludağ gezisi için okullarından alınan öğrenci ve veliler, kayak pisti ve Oteller Bölgesine çıkarıldı. Çeşitli etkinliklerin düzenlediği gezide öğrenci ve aileler unutulmaz anlar yaşarken, jandarmanın faaliyetleriyle ilgilide bilgi edinmiş oldu.

Bursa İl Jandarma Komutanlığınca merkez Osmangazi İlçesinde bulunan Şehit Yunus Yılmaz Ortaokulu, Şehit Jandarma Er Bahadır Aydın Ortaokulu ve Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinden seçilen 10 öğrenci ve velilerine yarıyıl tatili dolayısıyla Uludağ gezisi düzenlendi. Jandarma ekiplerince öğrenciler ve aileleri okullarından alınıp, teleferik ilke Uludağ'da kayak pisti ve Oteller bölgesine çıkarıldı. JAK timleri öğrenci ve aileler için çeşitli faaliyetler düzenlerken, okula dönüş öncesi öğrenci ve veliler hem eğlendi, hem de jandarmanın Uludağ'da yaptığı faaliyetler konusunda bilgilendi.

Jandarma ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirilen öğrenci ve velileri unutulmaz anlar yaşarken, gezi faaliyetinin ardından okullara bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber